Бакалавриат по Разкрасителна индустрия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Разкрасителна индустрия!

Получаването на бакалавърска степен е първата стъпка към Първи стъпки в професионалната кариера. Учениците могат да си поставят бакалавърска степен и започват своята кариера, или те могат да предпочетат да продължат… Научете повече

Получаването на бакалавърска степен е първата стъпка към Първи стъпки в професионалната кариера. Учениците могат да си поставят бакалавърска степен и започват своята кариера, или те могат да предпочетат да продължат напред и да печелят тяхното магистърска степен.

Какво е бакалавър в индустрията на красотата? Бакалавърска степен в индустрията за красота подготвя студенти за кариери, които често включват повече от бизнес края на тази динамична индустрия, отколкото го прави пряк контакт с салон клиенти. Има няколко често срещани специалитети в тази област, но студенти обикновено първо се фокусират върху специфични теми, които се припокриват в рамките на всички специалности. Учените често изучават принципите на управление на сметката, включително и на работния процес. Те могат също така учи връзки с обществеността и маркетинг. Други области на изследвания често се включват графичен дизайн, етикетиране на продукти и опаковки, изследователски техники и управление на бизнеса и принципи.

Бакалавърска степен в индустрията за красота могат да се подготвят учениците за работа в бизнес задвижване края на тази вечно печеливши, жизнена сфера. Тя също може да послужи като трамплин за ръководни длъжности и повишаване кариера в области, свързани с индустрията за красота.

Общи фактори, които влияят на цената на изкарва степен включват дължина програма, географско местоположение на училището и цената на обучението. Бъдещите учениците ще трябва училища старателно преди да изберете един с програмата те се чувстват е най-добре за техните нужди.

Лица, които печелят бакалавърска степен в индустрията за красота често стават професионалисти, които работят с собственици салон, дистрибутори на продукти или производители красота на продукта.Топ избор на кариера за тази степен са сметки ръководители, които се занимават пряко с собственици на магазини за красота и производители на продукти, художници и дизайнери, които насърчават продукти, маркетинг мениджъри, които работят с PR специалисти, продуктови мениджъри, които да помогнат с развитието и предлагането на пазара на цялата линия на козметични продукти и регионални мениджъри по продажбите, които работят за постигане на максимални продажби и рентабилност.

Няколко университети предлагат международни възможности за придобиване на бакалавърска степен, и онлайн класове са добър избор за тези, които живеят в отдалечени райони и за тези, които предпочитат да работят, докато посещават училище. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Grupo Tiradentes
Aracaju, Бразилия

Beauty трябва да дойде отвътре, но това се отразява навън. Курсът на естетика и козметика, най Facipe, дава възможност на професионалисти, които ще работят в индустрията за кр ... +

Beauty трябва да дойде отвътре, но това се отразява навън. Курсът на естетика и козметика, най Facipe, дава възможност на професионалисти, които ще работят в индустрията за красота, чрез полагане на грижа за тялото, лицето и косата, осигурява поддръжка на здраве, благополучие и предотвратяване на стареенето. -
Бакалавриат
Редовно обучение
6 семестри
Portuguese
Март 2020
Кампус