Filter
Бакалавърски програми
Гватемала Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Инженерни проучвания Гватемала. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Инженерни проучвания в Гватемала!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Професионалистите от сфера на инженерни науки правят голям принос за подобряване и непрекъснато усъвършенстване на изработени от човек инструменти, обекти, машини и съоръжения, които подобряват качество на живота ни. В дейността си инженерите комбинират творчески умения, математика и общи знания за света, които водят до създаване на иновации.  

Има няколко частни университети, които могат да бъдат намерени в цялата Гватемала. Въпреки това, тя все още има някои от най-ниските нива на грамотност в цяла Централна Америка. Тези, които търсят да се обучават в тази страна може да се наложи да плащат по-висока такса за обучение се дължи на приватизираните училищни системи.

Бакалавриат Инженерни проучвания Гватемала. Запишете се за бакалавриат в Гватемала. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

2 резултата за Инженерни проучвания, Гватемала

Други възможности в тази научна област:
Universidad Galileo de Guatemala

Учи инженерно инженерство, една от кариерите с най-голямо поле на действие и предлагане на труд в света. ... [+]

Тя се фокусира върху проектирането на производствени системи. Инженерът е ориентиран към анализа на компонентите на производствената система, за създаване на ефективни и ефективни системи с високи нива на производителност, както в продуктите, така и в услугите. Той също така постига проектиране, внедряване и подобряване на процесите за генериране на стоки, услуги и продукти, които отговарят адекватно на най-високите стандарти.... [-]

Гватемала Гватемала Сити
Февруари 2020
испански
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Universidad Francisco Marroquin

Бизнес инженеринг в UFM е единствената програма, която ви позволява да се фокусирате върху интересите си чрез методология, базирана на практически проекти. Вие ще бъдете ... [+]

Безплатни за създаване на решения

Бизнес инженеринг в UFM е единствената програма, която ви позволява да се фокусирате върху интересите си чрез методология, базирана на практически проекти. Вие ще бъдете водеща професионална промяна, креативност, предприемач и новатор par excellence, който открива възможности и оптимизира процесите.

Промяна на лидера

Ще можете да интегрирате знанията и инструментите на технологиите, инженеринга и бизнеса и ще бъдете готови да се конкурирате успешно в глобалната икономика.... [-]

Гватемала Гватемала Сити
Януари 2020
испански
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски