BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Информатика Германия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Информатика в Германия!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Бакалавриат Информатика Германия. Запишете се за бакалавриат в Германия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Информатика, Германия Filter

Обучение на / за Medieninformatiker / -в VR / AR развитие - Вариант: бакалавър

bib International College
Бакалавриат
<
Редовно
<
2 години
Немски
Кампус

Искаш ли бъдеще активно да оформят, комбинирайте реалния и виртуалния свят на нова форма на "потребителски опит", Z. направи живота по-лесен като инженери и лекари и ...

Научете повече

Обучение на / за Medieninformatiker / -в игри за развитие - Вариант: бакалавър

bib International College
Бакалавриат
<
Редовно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
Немски
Кампус

разработка на игри е колективно усилие и поиска експерти от различни области. Като игра разработчик, вие сте отговорни за техническото изпълнение на проектите игри и настройки ...

Научете повече