BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Информатика Полша. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Информатика в Полша!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Бакалавриат Информатика Полша. Запишете се за бакалавриат в Полша. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Информатика, Полша Filter

Бакалавър по информатика

The John Paul II Catholic University of Lublin
BA
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Бакалавърска степен по информатика предоставя на студентите общи познания по информационни технологии и информационни изследвания, необходими за професионални цели. Програмата ...

Научете повече

Bachelor in Business Informatics

Wroclaw University of Economics and Business
Бакалавриат
Окт. 2020
<
Редовно
<
4 години
16 Авг. 2020
Английски
Кампус

The main goal of the Business Informatics Bachelor Studies Program is to deliver basic knowledge about applying computer science methods and tools in management and business.

Научете повече