BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Информатика Полша. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Информатика в Полша!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Бакалавриат Информатика Полша. Запишете се за бакалавриат в Полша. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Информатика, Полша Filter

бакалавър по Приложна информатика

Cracow University of Economics
Полша, Краков
Бакалавриат
Октомври 2020
<
Редовно обучение
Английски
Campus

В света на информационното общество и E-икономика способността да се използват съвременни компютърни науки инструменти и техники, е един от най-големите възможности за намиран ...

Научете повече

Бакалавър по Бизнес Информатика

Wroclaw University of Economics
Полша, Вроцлав
Бакалавриат
Октомври 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Campus

Необходимостта от иницииране на бакалавърски изследвания в областта на бизнес информатиката (БИ) произтича от задълбоченото търсене на пазара както в академичните среди, така ...

Научете повече