BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Информатика Чехия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Информатика в Чехия!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Бакалавриат Информатика Чехия. Запишете се за бакалавриат в Чехия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Информатика, Чехия Filter

бакалавър по Приложна информатика

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Чехия, Храдец Кралове
Бакалавриат
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
31 Mar 2016
Английски
Campus

Специалността проучване Bachelor's в Приложна информатика предвижда забрана необходимо за кариера в областта на компютърните системи (включително и двата аспекта хардуер и соф ...

Научете повече

Бакалавър по информатика и системно инженерство: информатика в публичната администрация

University of Pardubice
Чехия, Пардубице II
Бакалавриат
01 Oct 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
15 Mar 2020
Английски
Campus

Завършилите ще станат квалифицирани експерти в областта на информатиката и системното инженерство. Тази учебна програма обучава студентите да проектират и прилагат ИКТ и компю ...

Научете повече