Filter
Бакалавърски програми
Франция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Информационни системи Франция. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Информационни системи в Франция!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Бакалавърска степен по Информационни системи се занимава с приложения на технологиите в организационен контекст. Тези теми включват съобщения, работа в мрежа, бизнес, математика и разработката на софтуер. Завършилите ще могат да се насочат към кариера в ИТ организации и други свързани позиции.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Бакалавриат Информационни системи Франция. Запишете се за бакалавриат в Франция. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

2 резултата за Информационни системи, Франция

University Paris Seine

Информационните науки, киберсигурността, икономическото и финансовото инженерство, изкуствената интелигентност, квантовите технологии ... са всички големи предизвикателст ... [+]

Информационните науки, киберсигурността, икономическото и финансовото инженерство, изкуствената интелигентност, квантовите технологии ... са всички големи предизвикателства, пред които са изправени компаниите днес и които изискват нови и остри умения.

University Paris Seine е разработил четиригодишна програма с висок стандарт, която отговаря на изискванията на днешния променящ се свят: Международния бакалавър Y.... [-]

Франция Париж
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 търсене на докторантура по право juris doctor
Кампус
Научете повече на английски
West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Такова обучение осигурява достъп до много професии, където се изискват обща култура и научни, любознателност, критично мислене и аналитични умения. ... [+]

ОБУЧЕНИЕ ЦЕЛИ

Целта на лиценз комуникационно-информационни е да даде възможност на студентите да: - разработването на солидна концептуална база от знания за разбиране на явленията на комуникация, разпространение и интерпретиране на информация - овладяване на методите специфични за анализа и практиката на комуникация, чрез изучаването на съобщения, изображения, ролята на медиите и цифрова контекста на промяна - да развиват уменията в базирани на пресечната точка на знания и подготовка професионална интеграция, чрез специализирани курсове, методически уроци и курсове.... [-]

Франция Анже
Запитване на информация
Френски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски