BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Dún Laoghaire тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Ирландия напоследък въведе закон, който мандатите всички студенти учат висше образование да кандидатстват за държавни заеми, за да могат да постигнат своите високи академични мечти. Първи официален език е ирландски, известен също като келтски Irish, но English (вторият официален език) е по-широко приложение. Националният капитал е Дъблин. Ирландия е символ празнува деня на Свети Патрик (17 март) в цял свят.

Бакалавриат Dún Laoghaire. Запишете се за бакалавриат в Dún Laoghaire. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавърска степен (отличие) в Монтесори образование

St Nicholas Montessori College
BA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

Св. Никола Монтесори бакалавър (Hons) в Монтесори образование е единствената степен на Ирландия в ранните години, която е призната за целите на регистрация в Учителския съвет ...

Научете повече

B.Ed в Монтесори образование

St Nicholas Montessori College
Бакалавриат
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Философията и метода на обучение на д-р Монтесори са били известни и високо уважавани в Ирландия през изминалия век. Нейното безпроблемно съчетаване на интелектуални, конкретн ...

Научете повече