BACHELORSTUDIES

Online бакалавър в Тарагона.Виж тук за сравняване бакалавърски програми в Тарагона

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Online бакалавър в Тарагона. Вземи си бакалавър в Тарагона. Съберете цялата информация за онлайн Бакалавърски програми и се свържете с училищата тук!

Резултати Filter

Бакалавър по химия

Universitat Rovira i Virgili
Бакалавриат
<
Редовно
<
Задочно
<
4 години
Английски
Кампус

Химията е фундаменталната наука, която изучава структурата и поведението на материалите и промените, които претърпяват на молекулярно ниво. Целта на бакалавърската степен по х ...

Научете повече