BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Igualada тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Бакалавриат Igualada. Запишете се за бакалавриат в Igualada. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Степен по бизнес администрация и управление

Universitat de Lleida
Бакалавриат
Септ. 2021
<
Редовно
<
4 години
каталонски
испански
Кампус

Предлаганата степен на бизнес администрация и мениджмънт (ADE) има общ фокус, резултат от размишленията, проведени с представители на частни и публични институции в областта, ...

Научете повече