BACHELORSTUDIES

Научете за най-добрите бакалавърски програми в Камерун тук!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

В западноафриканската държава Камерун се похвали с бързо развиваща се система за висше образование. Колежи и университети са малко на брой, докато наскоро, но много нови училища, които предлагат разнообразие от нови академични програми са силно диверсифицирани вариантите за учениците в тази страна.

Бакалавриат Камерун. Запишете се за бакалавриат в Камерун. Научете цялата информация за програмите, контактирайте университетите в Камерун тук!

Резултати Filter

бакалавър по журналистика - преподава на френски език

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Френски
Кампус

Тази програма се преподава френски език.

Научете повече

в лиценз за управление на икономиката

Catholic University of Central Africa
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Френски
Кампус

Целта на обучението е да се обучават гъвкави мениджъри средно ниво в състояние да държи на работни места за "среден мениджмънт" в контекста на управление на бизнеса. ...

Научете повече

по финанси и счетоводство лиценз (licofi)

Catholic University of Central Africa
Бакалавриат
<
Редовно
Френски
Кампус

Целта на обучението е да се обучават мениджъри на средно ниво в състояние да вземе работни места в областта на счетоводството и финансите. ...

Научете повече