Filter
Бакалавърски програми
Австралия New South Wales New South Wales Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Козметични науки New South Wales. Научете повече за бакалавриати по Козметични науки в New South Wales тук!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Бакалавриат Козметични науки New South Wales. Запишете се за бакалавриат в New South Wales. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в New South Wales!

Научете повече Свиване

1 резултата за Козметични науки, New South Wales

Torrens University Australia

Нашата динамична студентска клиника предлага редица клиентски процедури, предназначени да ви помогнат да се подготвите за първата си истинска работа в областта на козмети ... [+]

Готови ли сте да бъдете двигател на иновациите и да станете лидер в областта на естетиката?

Практически опит

Нашата динамична студентска клиника предлага редица клиентски процедури, предназначени да ви помогнат да се подготвите за първата си истинска работа в областта на козметичната терапия. Студентите ще се радват на съвместна среда за учене, за да увеличат максимално ученето и ангажираността. Завършилите курса ще могат да внедряват нови технологии и иновации в своята професионална практика, като същевременно ще допринесат значително за индустрията.... [-]

Австралия Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски