Filter
Бакалавърски програми
Литва Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Козметични науки Литва. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Козметични науки в Литва!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Република Литва е официалното име на страната. То се намира в северната част на Европа. Литва оценява науката и технологиите в образователната им система силно. То се състои от основни аспекти на първични, вторични и третични равнища на образованието. Литва е друга водеща страна в предоставянето на изкуствата, науката, техниката, както и технологични курсове. Литва е изправен пред няколко предизвикателства във висшето образование последните години, довели до създаването на 20 университета за подобряване на достъпността.

Бакалавриат Козметични науки Литва. Запишете се за бакалавриат в Литва. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

1 резултата за Козметични науки, Литва

International School of Law and Business

Козметична е нова съвместна програма за проучване, проведено на английски, съвместно с Академията на козметика и здравни грижи във Варшава (на полски Wyższa Szkoła Zawodo ... [+]

Козметика е нова съвместна програма за проучване, проведено на английски език, съвместно с Академия за козметика и здравни грижи във Варшава (На полски език Wyższa Szkoła Zawodowa Kosmetyki аз Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, оттук - WSZKiPZ). Това Полската академия е натрупал много опит в обучението на висококвалифицирани специалисти в областта на терапията за красота; тя има особено висока квалификация на академичния състав и работи продуктивни научни дейности.... [-]

Литва Вилнюс
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски