Filter
Бакалавърски програми
Полша Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Козметични науки Полша. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Козметични науки в Полша!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

Бакалавриат Козметични науки Полша. Запишете се за бакалавриат в Полша. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

2 резултата за Козметични науки, Полша

Gdansk College of Health

Gdansk College of Health реализира проект „Практически за здравето“ - развитие на професионални компетенции като част от интегрирани образователни програми в Gdansk Colle ... [+]

Gdansk College of Health реализира проект „Практически за здравето“ - развитие на професионални компетенции като част от интегрирани образователни програми в Gdansk College of Health .

Проектът се съфинансира от Европейския съюз по Европейските социални фондове (споразумение № POWR.03.05.00-00-ZR07 / 18-00), следователно курсът ще започне от учебната 2019/2020 година.

Цялата 3-годишна програма е безплатнаПълен работен ден (от понеделник до петък)Всички лекции са на английски... [-]
Полша Гданск
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Gdansk College of Health

Изучавайки козметологията, ще придобиете знания в областта на медицинските науки. Ще се срещнете, между другото дерматология, имунология, алергия и химия на козметичните ... [+]

Изучавайки козметологията, ще придобиете знания в областта на медицинските науки. Ще се срещнете, между другото дерматология, имунология, алергия и химия на козметичните суровини. По време на обучението си ще научите как да извършвате козметологични процедури за красота и козметика, ще научите техники за релаксационен масаж, както и професионални устройства, използвани в козметологията и тяхната подкрепа.... [-]

Полша Гданск
Запитване на информация
полски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски