Filter
Бакалавърски програми
Полша Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Козметология Полша. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Козметология в Полша!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Бакалавриат Козметология Полша. Запишете се за бакалавриат в Полша. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

2 резултата за Козметология, Полша

Gdansk College of Health

Gdansk College of Health реализира проект „Практически за здравето“ - развитие на професионални компетенции като част от интегрирани образователни програми в Gdansk Colle ... [+]

Gdansk College of Health реализира проект „Практически за здравето“ - развитие на професионални компетенции като част от интегрирани образователни програми в Gdansk College of Health .

Проектът се съфинансира от Европейския съюз по Европейските социални фондове (споразумение № POWR.03.05.00-00-ZR07 / 18-00), следователно курсът ще започне от учебната 2019/2020 година.

Цялата 3-годишна програма е безплатнаПълен работен ден (от понеделник до петък)Всички лекции са на английски... [-]
Полша Гданск
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Gdansk College of Health

Изучавайки козметологията, ще придобиете знания в областта на медицинските науки. Ще се срещнете, между другото дерматология, имунология, алергия и химия на козметичните ... [+]

Изучавайки козметологията, ще придобиете знания в областта на медицинските науки. Ще се срещнете, между другото дерматология, имунология, алергия и химия на козметичните суровини. По време на обучението си ще научите как да извършвате козметологични процедури за красота и козметика, ще научите техники за релаксационен масаж, както и професионални устройства, използвани в козметологията и тяхната подкрепа.... [-]

Полша Гданск
Запитване на информация
полски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски