BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Козметология Полша. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Козметология в Полша!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Бакалавриат Козметология Полша. Запишете се за бакалавриат в Полша. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Козметология, Полша Filter

Бакалавър по козметология

Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Бакалавриат 01 October 2020 Редовно обучение полски Campus Online

Изучавайки козметологията, ще придобиете знания в областта на медицинските науки. Ще се срещнете, между другото дерматология, имунология, алергия и химия на козметичните суров ...

Научете повече

Бакалавър по козметология

Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Бакалавриат 01 October 2020 Редовно обучение Английски Campus

Gdansk College of Health реализира проект „Практически за здравето“ - развитие на професионални компетенции като част от интегрирани образователни програми в Gdansk College of ...

Научете повече