Bakalavarski-programi.com

Бакалавриат по Козметология. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Козметология!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Бакалавриат по Козметология. Търсене на бакалавриати по Козметология. Научете цялата информация, спестете време, контактирайте университетите директно!

2 резултата за Козметология Filter

Бакалавър по козметология

Gdansk College of Health
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Полша Гданск

Gdansk College of Health реализира проект „Практически за здравето“ - развитие на професионални компетенции като част от интегрирани образователни програми в Gdansk College of Health . Проектът се съфинансира от Европейския съюз по Европейските социални фондове (споразумение № POWR.03.05.00-00-ZR07 / 18-00), следователно курсът ще започне от учебната 2019/2020 година.

Бакалавър по козметология

Gdansk College of Health
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 3 години Запитване на информация Полша Гданск + още 1

Изучавайки козметологията, ще придобиете знания в областта на медицинските науки. Ще се срещнете, между другото дерматология, имунология, алергия и химия на козметичните суровини. По време на обучението си ще научите как да извършвате козметологични процедури за красота и козметика, ще научите техники за релаксационен масаж, както и професионални устройства, използвани в козметологията и тяхната подкрепа.