146 Бакалавър Програми в Колумбия for 2024

Бакалавър Програми в Колумбия for 2024Filter
    • Ibagué, Колумбия
    • Greenville, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    Дистанционно обучение, На територията на колежа

    Организационният степен Leadership (Човешки ресурси) осигурява знания и умения за успешна кариера в човешките ресурси.

    • Rionegro, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Професионалистът от програмата „Маркетингова администрация“ (лице в лице) на Факултета по бизнес науки на Униремингтън е професионалист с глобална визия и придобива цялостно, административно, хуманистично, културно и етично обучение. Той има широко чувство за социална отговорност, което се отразява в професионалната му работа и в постоянните му отношения с общностите около него. Той е професионалист, готов да се намеси своевременно и отговорно във формулирането и прилагането на умишлени политики, стратегии и процедури от корпоративен характер, като прилага интегративна концепция, насочена към генериране на стойност от гледна точка на мениджмънта и бизнес мениджмънта, фокусирана върху планирането, организация, насочване, контрол и управление на бизнес процесите за популяризиране и разпространение на продукти и услуги с цел задоволяване нуждите на настоящите и потенциалните потребители Той е професионалист с креативно, иновативно, предприемаческо ръководство и с цялостно разбиране за околната среда, за да генерират конкурентни предимства в полза на организацията и обществото.

    • SANTANDER, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Професионалната програма по маркетинг на технологичните единици на Сантандер в областта на професионалната практика, която има своята техническа и научна основа в изучаването и социалните науки, за да диагностицира, изследва, проектира, проектира, формулира, изпълнява, трансформира, оценява проекти , предлагат решения, стратегии и маркетингови тактики, чрез модели, приложени към количествени и качествени променливи, разчитащи на технологиите на информационните системи за оптимизиране на вземането на решения, които осигуряват конкурентоспособност на местните, регионалните, националните и международните компании.

    • Bogotá, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Обучете логистични мениджъри, които действат по изключителен, корпоративен и социално отговорен начин, така че да бъдат признати за своята работа, представяне и резултати. Предложете програма с високо академично качество, със съдържание, съответстващо на текущите нужди на страната, подчертаващо човешкото и етично формиране на ученика и ангажираността им да служат пред обществото. Насърчавайте у студента изследователския смисъл в областта на логистиката, като накарате студента постоянно да предлага логистични подобрения с процеси, които генерират стойност по цялата верига на доставки. Да развие у студента познанията за логистичните мегатрендове, екологичните логистични случаи, обратната логистика, виртуалната интеграция (вътрешна комуникация), отношенията за сътрудничество, наред с други възможности за бизнес.

    • Bogotá, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Целта на изучаването на технологиите за надзор и поддръжка на комуникационни и компютърни системи е трансформацията и комерсиализацията в три основни области Технологии, решения и услуги, свързани с проектирането, поддръжката, ремонта и разработването на решения за управление, системи, устройства, оборудване и електронни инструменти с приложения, получени от сектора на комуникациите и потребителската електроника.

    • Armenia, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Студентът по Програмата за цифров визуален дизайн в университетската институция EAM развива способността да има точно разбиране на заобикалящата ги среда чрез неподвижни или движещи се изображения през дигитален свят, в който светът навлиза все повече и повече, за да включи цяла популация, която е повече податливи на визуалното. Програмата Visual Digital Design обхваща всички дейности и дисциплини, които се характеризират с това, че са неразделна част от изграждането и дизайна на цифрово съдържание в 2D и 3D за кино, телевизия. По този начин видеоигрите и мобилните приложения са обхванали широко поле в дизайна и цифровото съдържание за тази нова оранжева ера.

    • Cundinamarca, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Фондация за висше образование в Сан Хосе има отлична група от изчерпателни и професионални учители в специфичните области на проектиране и подготовка, които имат необходимите умения и компетенции, изисквани от пазара на труда, освен това предлага на своите студенти практически семинари, оборудвани с необходимите консумативи. да генерират значително обучение в своя академичен процес, търсейки както личен, така и социален принос, тъй като нашите студенти са обучени с високо чувство за социална отговорност и се стремят да повлияят положително на тяхната среда. Какво ни прави различни? Студентите по моден дизайн от фондация за висше образование Сан Хосе от първия си семестър развиват способността да проектират различни видове тоалети, притежаващи артистичен, разследващ и аргументиран щрих с високо ниво на познания за текстилните материали, решаващи нуждите на пазара. В рамките на процесите на ученически съпровод, бизнес стажовете се провеждат в работилници на дизайнери, признати в занаята, което позволява на студентите да участват в големи събития с тоалетите си

    • Barranquilla, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Нашата цел е да обучим професионалисти с умения и познания в процесите на веригата на доставки за ефективно постигане на процесите на интернационализация, разбиране и изпълнение на различните операции, свързани с националната и международната логистика. Непрекъснато подобряване на всички дейности по планиране, организация, маркетинг и дистрибуция, генериращи стойност за логистичната верига. Способност за управление на логистиката не само от оперативна гледна точка, но и от административна и управленска гледна точка, определяща нуждите от космически, технически, човешки и финансови ресурси за постигане на съществени подобрения в услугите чрез общото качество на продуктите и задоволяване на търсенето.

    • Bogotá, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Той предлага алтернативи за създаване, планиране, проектиране и организиране на територията, като ръководи и управлява проекти, които допринасят за подобряването и растежа на градовете и регионите, както и за създаване и проектиране на населени места с перспективна, иновативна и устойчива визия.

    • Colombia, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Най -голямото предизвикателство, което откриваме в развитието на ефективно християнско лидерство, е липсата на обучение. Продължителност: 3 г.

    • Sabaneta, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    ЦЕЛ НА ПРОГРАМАТА: Обучете професионалисти, които развиват професионални умения за анализ, планиране, изпълнение и оценка на маркетинговите процеси на организациите за вземане на решения, за да задоволят нуждите и желанията, генерирайки добавена стойност за клиентите и потребителите.

    • Cundinamarca, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Професионалистът по гастрономия на Университетската фондация Сан Матео има уменията да: Надзор и проверка на гастрономическите и напитките от административното ръководство. Тълкувайте и стандартизирайте кулинарните рецепти в съответствие със съществуващите тенденции и изискванията на заведението. Контролирайте качеството в гастрономическите производствени процеси, като прилагате определени системи. Извършвайте анализ, планиране и контрол на разходите и разходите в гастрономическата операция. Водете човешкия талант на кухнята въз основа на прогнозата за продажбите, производствените нужди и политиката на заведението. Управлявайте събития с организационен и планиращ капацитет, който позволява адекватно предоставяне на необходимите услуги и постоянно търсене на иновации. Възприемете органолептичните характеристики на храната и трансформациите, които претърпяват в резултат на технологични и кулинарни процеси.

    • Bucaramanga, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Възпитаникът на бакалавърската степен по детска педагогика на програмата CORPORATION ESCUELA TECNOLÓGICA DEL ORIENTE ще може да: ✔ тълкува и прилага нормите и стандартите за качество, които регулират програми за цялостна грижа за деца в Колумбия, както в семейството, така и в институциите околен свят. ✔ Подпомагайте изграждането на защитна и приобщаваща образователна среда според особеностите на социалния и културен контекст на бебетата както за начално образование, така и за предучилищно образование. ✔ Директни обучителни проекти, които отговарят на характеристиките и нуждите на бебето с внимание към тяхното интегрално човешко развитие на различните нива на образование в ранна детска възраст. ✔ Дидактическият материал за дизайн е в съответствие с етапите на развитие на бебето и ръководните дейности на ранното детство и началното образование. ✔ Дидактическият материал за дизайн е в съответствие с етапите на развитие на бебето, техните размери и учебните указания за предучилищното образование. ✔ Ръководи формулирането на образователни проекти за институции, които отговарят на национални и международни насоки, свързани с цялостната грижа за децата и социалното включване на най -уязвимите общности. ✔ Участвайте в изследователски процеси, които предлагат решения на образователните проблеми на околната среда, свързани с грижите за децата на начално и предучилищно ниво.

    • Villavicencio, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Станете технически компетентен професионалист в агрономическото инженерство, със солидна етична подготовка, хуманистично съзнание, ангажиран с насърчаване на промяната към устойчиво земеделие и с дисциплинирани навици за самостоятелно изучаване, постоянни изследвания и трансфер на технологии в тази област. на национално и международно ниво, трансформирайте вашата среда и допринесете за изграждането на по -добро бъдеще. Ще имате достъп до нашите лаборатории, производствено звено "El Remanso" и до нашите национални и международни споразумения за стажове, семестри в чужбина и изследователски проекти.

    • Bogotá, Колумбия

    На територията на колежа

    Испански

    Програмата за системно инженерство се фокусира върху обучението на професионалисти, способни да планират, изпълняват и ръководят компютърни проекти чрез използването на нови технологии. Системният инженер TEINCO придобива умения за разработване на персонализиран софтуер и ИТ решения, базирани на Business Intelligence за трансформиране на данни в информация и прогнозиране на поведението чрез Big Data, Machine Learning и Deep Learning (стълбове, които поддържат изкуствен интелект -IA).