Filter
Бакалавърски програми
Хърватска Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Бакалавър Кулинарни изкуства Хърватска Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Хърватия е добър избор за студенти, желаещи да учат в място, добре известно с красивия си бряг, своята смесица от средиземноморска и Югоизточна Европа чар и богато историческо и културно наследство.

Бакалавър Кулинарни изкуства Хърватска Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Кулинарни изкуства, Хърватска

Aspira University College

Хърватия успешно изгражда статута на една от най-бързо развиващите се средиземноморски гурме дестинации. Нейният растеж и развитие се основават на богата гастро-енологичн ... [+]

Програма за изучаване на гастрономия

Хърватия успешно изгражда статута на една от най-бързо развиващите се средиземноморски гурме дестинации. Нейният растеж и развитие се основават на богата гастро-енологична традиция, както и на все по-голямото предлагане на разнообразни ресторанти с висококачествен подбор на местна гастрономия и енология. За да се развие гастроенологичен продукт, е необходим висококачествен персонал, обучен да създава висококачествени продукти, които да са в крак с последните разработки в подготовката и представянето на методите за приготвяне на храна, в съответствие с изискванията и нуждите на туристите пазар. С този нов курс, Университетският колеж Аспира насърчава отличните постижения в гастрономията и, като единственото такова висше учебно заведение, обучава студентите да бъдат носители на развитието на хърватската гастрономия.... [-]

Хърватска Загреб разцепване
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски