BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Ландшафтна архитектура Турция. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Ландшафтна архитектура в Турция!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Екология, градинарството, ботаника, планиране сайт, управление на дъждовни води, промишлен дизайн и други дисциплини се сливат в практиката на ландшафтната архитектура. Привличане на много повече от просто ландшафтен дизайн, това е планирането и управлението на публични и частни открити площи земя в големи мащаби.

Университети в Турция предвиждат или две или четири години на образование за бакалавърските програми, а магистърски програми траят минимум от две години. Има около 820 висши учебни заведения в Турция, включително 76-те университета с общо записване ученик на над 1 млн. евро. Качеството на образованието в турските университети варира значително, някои образователната съоръжения наравно с международно признати училища.

Бакалавриат Ландшафтна архитектура Турция. Запишете се за бакалавриат в Турция. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Ландшафтна архитектура, Турция Filter

Бакалавър по градоустройство и ландшафтна архитектура

Bilkent University
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Департаментът по градоустройство и ландшафтна архитектура подготвя бъдещи специалисти, чиито проекти ще подобрят качеството на градския живот чрез естествени и изградени елеме ...

Научете повече

ВЪТРЕШНА АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЙН НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Gaziosmanpaşa University
Бакалавриат
Септ. 2021
Английски
Турски

Катедрата по вътрешна архитектура и дизайн на околната среда е създадена през 2012 г. в рамките на Факултета по изящни изкуства на нашия университет. ...

Научете повече