BACHELORSTUDIES

Бакалавриат по Ландшафтна архитектура. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Ландшафтна архитектура!

Без значение какво си възраст или обстоятелства, бакалавърска степен може да промени живота си. Бакалавърска степен може да бъде много важно, когато търсят работа. Много работодатели изискват бакалавърска степен на някакъв вид за определени позиции. Това три години до 5 години степен, която обхваща много области, може да има огромно въздействие върху живота ви.

Ландшафтна архитектура е вълнуваща област, която може да се обмисля. Какво е бакалавър по ландшафтна архитектура? Тази степен се основава на лекционни курсове във връзка с проектирането на обществени места на открито, забележителности, както и структури. С ум за естетиката, на околната среда и социално-екологичните условия, предложен земя, учениците в тази област създава, поддържа, ремонтира, възстановяване и план за нови или съществуващи функции в един пейзаж.

Има много ползи за провеждането на тази степен. Тя учи много важни умения, свързани с особеностите на ландшафта, дизайна и консервация.Това дава възможност на студентите да разберат напълно своята област, като им се даде предимство на пазара на труда.

На цената на един бакалавър по ландшафтна архитектура се определя от много различни фактори. Вашият географско местоположение, предпочитания от вас училище, както и местоположението на тази школа всички могат да бъдат фактори, които определят цените. Връзка за отделните училища е единственият начин да се установи правилно истинската цена на диплома.

Има много различни кариери, които могат да дойдат от бакалавър по ландшафтна архитектура. Дали търсите за кариера в градска или сайт планиране, планиране на зелената инфраструктура, управлението на водите, ландшафтно планиране и проектиране или други подразделения на планиране, проектиране, или управление, тази степен е за вас. Заради уменията, придобити от курсовата работа, ще бъде напълно готов да влезе някой от тези, свързани с полета.

Много училища по света предлагат този тип програми.Някои могат да предложат онлайн класове, както и, което може да бъде от полза, ако имате нужда от гъвкав график. Ако се интересувате от бакалавър по ландшафтна архитектура, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

4 резултата за Ландшафтна архитектура Filter

Бакалавър по ландшафтна архитектура

Universiti Teknologi Malaysia
Малайзия, Куала Лумпур + 1 Още
Бакалавриат
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Campus

Програмата е разработена и внедрена от 1993 г., която е вдъхновена от основното разбиране на човека като настойник на Земята и на базата на дизайна и изградената философия. Тя ...

Научете повече

Бакалавър по градоустройство и ландшафтна архитектура

Bilkent University
Турция, Анкара
Бакалавриат
01 Sep 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
17 Jul 2020
Английски
Campus

Департаментът по градоустройство и ландшафтна архитектура подготвя бъдещи специалисти, чиито проекти ще подобрят качеството на градския живот чрез естествени и изградени елеме ...

Научете повече

ерген на ландшафтната архитектура

Mongolian University Of Life Sciences
Монголия, Улан Батор
Бакалавриат
Август 2020
<
Редовно обучение
Английски
Campus

С бакалавърска ландшафтна архитектура, студенти получават за установяване на ландшафтната архитектура професионална основа, човечеството здрави, подобряване на жизнената среда ...

Научете повече

ерген на ландшафтната архитектура

Infrastructure University Kuala Lumpur
Малайзия, Каджанг
Бакалавриат
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Campus

Бакалавърската на ландшафтна архитектура програма дава възможност на учениците да учат творчески и технически чрез лекции, работилница, посещения на сайта на проекта, лаборато ...

Научете повече