Filter
Бакалавърски програми
Испания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Либерални изкуства Испания. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Либерални изкуства в Испания!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Студентите, които желаят да имат добре закръглено образование, обхващащо няколко традиционни теми, трябва да проучат програма за либерални изкуства. Те могат да очакват да намерят работа в широк спектър от кариери в публичния и частния сектор.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Бакалавриат Либерални изкуства Испания. Запишете се за бакалавриат в Испания. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Либерални изкуства, Испания

Степени
Място
Испания
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
CIS Endicott International

Либералните изследвания са 65-кредитна програма, състояща се от курсове в областта на бизнеса и хуманитарните науки. Програмата предлага на студентите общи изисквания, ка ... [+]

При вземането на курсове по либерални изследвания, които обхващат множество разнообразни дисциплини, студентите могат да изследват широк кръг от либерални предмети, откривайки мощните и неоспорими връзки между области като политика, литература, наука, социология, изкуство и история. Експозиция на множество области от студенти с широка база от знания и повишени умения за четене, писане и мислене. Стажовете са неразделна част от учебната програма. Чрез реалния трудов опит по време на програмата учениците са по-добре подготвени за бъдещите си професии. Възможните стажове включват опит в художествени галерии, музеи, хотели, както и компании за управление на изкуства и събития - и много други.... [-]

Испания Community of Madrid
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски