Bakalavarski-programi.com

Бакалавриат Либерални изкуства Batu Pahat. Научете повече за бакалавриати по Либерални изкуства в Batu Pahat тук!

Бакалавърски степени от акредитирани колежи и университети могат да бъдат крайъгълни камъни към една успешна кариера.Най-често срещаният тип на бакалавърска програма е бакалавър "е степента, обикновено присъдена след четири години успешно изследване

Програмата за либерални изкуства може да бъде идеална за студенти, които желаят класическо образование, включващо стандартни предмети като математика, английски език, философия, история и политически или социални науки. Тази област на обучение може да подготви студентите за богатство от кариери или по-високи степени.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Бакалавриат Либерални изкуства Batu Pahat. Запишете се за бакалавриат в Batu Pahat. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Batu Pahat!

1 резултата за Либерални изкуства, Batu Pahat Filter

Американски трансфер степен програма (ПДИ)

INTI International University & Colleges, Malaysia
Кампус Редовно обучение 2 - 4 години Януари 2020 Малайзия Kuala Lumpur Batu Pahat + още 1

Най създадена американската програма Степен Transfer в Малайзия, и е напълно акредитирана от Агенцията по малайзийски Квалификация (MQA) и Министерството на висшето образование (Мохъ). Студентите могат да се прехвърлят в над 300 университети в САЩ и Канада.