Filter
Бакалавърски програми
Малайзия Kuala Lumpur Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Либерални изкуства Kuala Lumpur. Научете повече за бакалавриати по Либерални изкуства в Kuala Lumpur тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Програмата за либерални изкуства може да бъде идеална за студенти, които желаят класическо образование, включващо стандартни предмети като математика, английски език, философия, история и политически или социални науки. Тази област на обучение може да подготви студентите за богатство от кариери или по-високи степени.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Университетите в столицата на Малайзия са известни със своите предпочитания с различни международни университети и добро класиране. Това улеснява качването международни и висшето образование по-евтино и по-добре. Той има и някои достойни университети като университета в Малайзия и Университета в Куала Лумпур.

Бакалавриат Либерални изкуства Kuala Lumpur. Запишете се за бакалавриат в Kuala Lumpur. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Kuala Lumpur!

Научете повече Свиване

1 резултата за Либерални изкуства, Kuala Lumpur

Степени
Място
Малайзия
Kuala Lumpur
Тип на обучение
Темпо на обучение
INTI International University & Colleges, Malaysia

Най създадена американската програма Степен Transfer в Малайзия, и е напълно акредитирана от Агенцията по малайзийски Квалификация (MQA) и Министерството на висшето образ ... [+]

Бакалавър - University Program American

Америка е дом на някои от най-известните марки в света и влиятелни компании. Нашият университет Програма American може да те постави на пътя към успеха, като ви дава правилната квалификация и умения, за да се адаптират и да се отличат в земята на възможностите.

Ще се подхранва да се приспособят към системата на американското образование и наставлявани с умения да живеят в чужбина в САЩ. Нашата учебна програма разполага с динамичен и интерактивен учебна среда, която ви съветва да разширите своя ум и да бъде повече от любезен и любопитни. Нашата цел е да се развие добре закръглени критични мислители, които са изразителни, по-уверени и ще завършат лидер в избраната от тях област.... [-]

Малайзия Kuala Lumpur Batu Pahat
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски