Bakalavarski-programi.com

Бакалавриат Либерални изкуства Kuala Lumpur. Научете повече за бакалавриати по Либерални изкуства в Kuala Lumpur тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Програмата за либерални изкуства може да бъде идеална за студенти, които желаят класическо образование, включващо стандартни предмети като математика, английски език, философия, история и политически или социални науки. Тази област на обучение може да подготви студентите за богатство от кариери или по-високи степени.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Университетите в столицата на Малайзия са известни със своите предпочитания с различни международни университети и добро класиране. Това улеснява качването международни и висшето образование по-евтино и по-добре. Той има и някои достойни университети като университета в Малайзия и Университета в Куала Лумпур.

Бакалавриат Либерални изкуства Kuala Lumpur. Запишете се за бакалавриат в Kuala Lumpur. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Kuala Lumpur!

1 резултата за Либерални изкуства, Kuala Lumpur Filter

Американски трансфер степен програма (ПДИ)

INTI International University & Colleges, Malaysia
Кампус Редовно обучение 2 - 4 години Януари 2020 Малайзия Kuala Lumpur Batu Pahat + още 1

Най създадена американската програма Степен Transfer в Малайзия, и е напълно акредитирана от Агенцията по малайзийски Квалификация (MQA) и Министерството на висшето образование (Мохъ). Студентите могат да се прехвърлят в над 300 университети в САЩ и Канада.