Filter
Бакалавърски програми
Холандия Amsterdam Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Либерални изкуства Amsterdam. Научете повече за бакалавриати по Либерални изкуства в Amsterdam тук!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Програмата за либерални изкуства може да бъде идеална за студенти, които желаят класическо образование, включващо стандартни предмети като математика, английски език, философия, история и политически или социални науки. Тази област на обучение може да подготви студентите за богатство от кариери или по-високи степени.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Столицата на Холандия, Амстердам е известен университети като университета на Амстердам и Universiteitsbibliotheek Амстердам. Тези учебни заведения са склонни да предоставят разнообразни завършил и следдипломни програми за академични степени, и те са на топ ниво за научноизследователска дейност.

Бакалавриат Либерални изкуства Amsterdam. Запишете се за бакалавриат в Amsterdam. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Amsterdam!

Научете повече Свиване

1 резултата за Либерални изкуства, Amsterdam

Степени
Място
Холандия
Amsterdam
Тип на обучение
Темпо на обучение
Vrije Universiteit Amsterdam

Като студент в Амстердам University College (AUC), ще се научите да се анализират сложни въпроси от различни гледни точки чрез използване на различни академични области н ... [+]

Либералните изкуствата и науките: Анализирайте сложни въпроси

Като студент в Амстердам University College (AUC), ще се научите да се анализират сложни въпроси от различни гледни точки чрез използване на различни академични области на знанието. Дискусиите започват с "големите въпроси" в областта на науката и обществото и да доведе до по-задълбочено проучване в широк спектър от академични дисциплини. Учебната програма се отличава шест интердисциплинарни теми: енергетиката, климата и устойчивото развитие; Life, Evolution и Вселената; Здраве и благосъстояние; Информационни, комуникационни, Cognition; Социални системи; и градовете и култури. Тези теми ще ви осигури солидна ориентация като решите на вашия основен в науките, социалните науки или хуманитарните науки. ... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски