Filter
Бакалавърски програми
Холандия Maastricht Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Либерални изкуства Maastricht. Научете повече за бакалавриати по Либерални изкуства в Maastricht тук!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Програмата в либералните изкуства включва редица дисциплини, включително английски, история, хуманитарни науки, философия и други обществени науки. Тази интердисциплинарна степен може да даде на студентите силна основа за много кариери, както и да ги подготви за завършено училище.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Разположението на града между две реки, Маастрихт е известен със своите образователни институции като Maastricht University. Отделно от това Maastricht University е известен със своите иновативни и различни специалности.

Бакалавриат Либерални изкуства Maastricht. Запишете се за бакалавриат в Maastricht. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Maastricht!

Научете повече Свиване

1 резултата за Либерални изкуства, Maastricht

Степени
Място
Холандия
Maastricht
Тип на обучение
Темпо на обучение
Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Вие сте силно мотивирани и търсите програма, която ви дава свободата да преследвате собствените си интереси? Искате ли да бъдете част от разнообразна, но все още близка а ... [+]

Вие сте силно мотивирани и търсите програма, която ви дава свободата да преследвате собствените си интереси? Искате ли да бъдете част от разнообразна, но все още близка академична общност, която насърчава дискусиите и дебата? Университетският колеж Маастрихт е колеж по литературни изкуства и науки, който предлага дребно и индивидуално бакалаво образование. В UCM ще бъдете част от истинска международна общност, работеща и социализирана със студенти от повече от 50 страни. С подкрепата на нашия ангажиран персонал можете да избирате от повече от 150 различни курса в областта на хуманитарните, социалните и научните науки, за да изградите академичен профил, който да ви помогне да постигнете целите си.... [-]

Холандия Maastricht
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски