Filter
Бакалавърски програми
Холандия Utrecht Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Либерални изкуства Utrecht. Научете повече за бакалавриати по Либерални изкуства в Utrecht тук!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Програмата за либерални изкуства може да бъде идеална за студенти, които желаят класическо образование, включващо стандартни предмети като математика, английски език, философия, история и политически или социални науки. Тази област на обучение може да подготви студентите за богатство от кариери или по-високи степени.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Утрехт е известен с наличието на богата култура и преобладаващите холандските традиции. Всички тези, които се интересуват от изучаване на културата, изкуствата или историята, Utrecht е един от най-добрите места, за да отида. Институции като Университета в Утрехт са добре познати за качеството на образованието.

Бакалавриат Либерални изкуства Utrecht. Запишете се за бакалавриат в Utrecht. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Utrecht!

Научете повече Свиване

1 резултата за Либерални изкуства, Utrecht

Степени
Място
Холандия
Utrecht
Тип на обучение
Темпо на обучение
Utrecht University

UCU е международен колеж по почести, където изучавате либерални изкуства и науки в университета, където живеете и вие. Не се специализирате в даден предмет, но създавате ... [+]

относно

В UCU изучавате либерални изкуства и науки, образователна философия, която е обичайна в Съединените щати. Вместо да избирате само един предмет, създавате свои собствени учебни програми от голям брой курсове по наука, социални науки и хуманитарни науки.

Помисли за това. Проблемите, с които се сблъскваме днес, са сложни. За да разберете глобалното затопляне, например, ви е необходима науката. Но не можете напълно да го схванете, без да знаете политиката, икономиката или дори етиката. Чрез изучаване на повече от една дисциплина, вие се научавате да подхождате към проблеми от различни гледни точки и да мислите "извън кутията". Това е това, което наричаме мулти- и интердисциплинарно мислене.... [-]

Холандия Utrecht Middelburg
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски