Filter
Бакалавърски програми
Съединени Американски Щати Vermont Burlington Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Либерални изкуства Burlington. Научете повече за бакалавриати по Либерални изкуства в Burlington тук!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Студентите, които желаят да имат добре закръглено образование, обхващащо няколко традиционни теми, трябва да проучат програма за либерални изкуства. Те могат да очакват да намерят работа в широк спектър от кариери в публичния и частния сектор.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Burlington съдържа една трета от общия брой на населението Върмонт. Това е метрото зона с нейната икономика основно се разчита на образователни и здравни услуги, което го прави идеално място за стремят завършилите степен.

Бакалавриат Либерални изкуства Burlington. Запишете се за бакалавриат в Burlington. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Burlington!

Научете повече Свиване

1 резултата за Либерални изкуства, Burlington

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Vermont
Burlington
Тип на обучение
Темпо на обучение
Saint Michael's College

На Св Майк, ние искаме нашите възпитаници да предприемат по света като мислещи интелектуалци, които не се страхуват да поемат рискове и да мислят различно. Нашата либерал ... [+]

Либералните изследвания Curriculum (LSC)

На Св Майк, ние искаме нашите възпитаници да предприемат по света като мислещи интелектуалци, които не се страхуват да поемат рискове и да мислят различно.

Нашата либерални изследвания Curriculum ще ви помогне да направите точно това.

Ние ви подготви за живота след колежа с динамичен обхват от курсове, създадени да подпомагат интелектуалното любопитство и изследване и да ви помогне да отговорим на най-дълбоките житейски въпроси.... [-]

Съединени Американски Щати Burlington
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 - 4 търсене на докторантура по право juris doctor
Кампус
Научете повече на английски