Bakalavarski-programi.com

Бакалавър Международен бизнес Online. Вижте и сравни най-добрите онлайн Бакалавърски програми тук!

Компетентност в редица области, включително мениджмънт, лидерство, маркетинг, финанси, психология, човешки ресурси и търговията, е ключът към успеха в International Business. Бакалавър по Международни програми Бизнес осигури специализанти с опит, умения и практически поглед необходими за успех в кариерата си. Чрез уникалната възможност дистанционно обучение, предлагани от някои университети, бакалавър по Международни Бизнес студенти имат възможност да повишат своята междукултурна осведоменост и опит, докато се научим от забележителни професори и преподаватели в областта.

Работна специалисти и завършилите средно образование, така ще се признават значението на междукултурното общуване и опит, когато става въпрос да се учи за бакалавър по международен бизнес. The Schiller International University е пример за истинска глобална академична институция.С кампуси във Флорида, Heidelberg, Мадрид и Париж, студенти от цял ​​свят могат да се запишат в строгите академични програми с висока степен на гъвкавост график. Бакалавър по Международни курсове Бизнес обикновено се три до четири години да завърши, но тъй като за дистанционно обучение студентите избират кога да вземат необходимите курсове, програмите може да бъде по-дълъг или по-кратък от това.

Превъртете надолу, за да се свържете с училищата директно с помощта на бързо и лесно уеб форма. Вие също така ще бъде в състояние да прочетете повече за дистанционно обучение, бакалавър по Международни програми Бизнес.

3 резултата за Международен бизнес, Дистанционно обучение Filter

Бакалавър по бизнес и търговия (международен бизнес)

University of Southern Queensland (USQ)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Австралия Toowoomba Австралия онлайн + още 3

Фирмите, които извършват бизнес в една все по-глобална работна среда, се нуждаят от служители, които разбират как да се справят с предизвикателствата, пред които са изправени. С бакалавър по бизнес и търговия на САЩ (International Business) вие се подготвяте за такава роля с уникална комбинация от курсове по бизнес и международни отношения, заедно с възможността да научите език (индонезийски, мандарински или немски) като втори мажоритарен широка гама от бизнес и свързани с търговията области.

Бакалавър по международен бизнес

Asturias Corporación Universitaria
Онлайн обучение Задочно обучение 48 месеца Януари 2020 Испания Мадрид Колумбия Богота + още 2

Пригответе се да опитате света на външната търговия и световните търговски отношения. Обучавайки се в нашата международна бизнес програма, Вие ще придобиете отлична визия, така че да можете да отговаряте за бизнеса, инвестициите, консултациите и консултациите на фирми и частни и / или публични институции от всеки сектор и ...

Бакалавър по международен бизнес

International Business Academy
Онлайн обучение Задочно обучение 1.5 - 6 години Февруари 2020 Дания Kolding

Нашата бакалавърска степен по международен бизнес ви дава най-важните инструменти, от които се нуждаете, за да решите видовете сложни предизвикателства, които възникват при работа в международна среда.