Бакалавър Мениджмънт на хранителни заведения Нова Зеландия Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.Нова Зе… Научете повече

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Нова Зеландия е островна държава в югозападната част на Тихия океан. Страната се състои от две основни географски суша - тази на Северна и Южна острови - и множество по-малки острови. Чуждестранните студенти трябва да имат студентска виза и разумно ниво на пари да се харчат, за да се предприемат курс на обучение в Нова Зеландия образователна институция. Нова Зеландия образователните институции ще се уведомят съответните органи по имиграцията, ако ученикът престава да присъстват на записаните курсове, които след това може да спре или отмени този ученик "и виза. Образователните институции често също да обменят тази записване и организиране и обслужване на данни по електронен път с други правителствени агенции, отговорни за предоставяне студент помощ.

Бакалавър Мениджмънт на хранителни заведения Нова Зеландия Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

Свиване

Torrens University Australia
Sydney, Australia + 11 Още

Специални изисквания за участие Проучване Храни и напитки мениджър Мениджър Операции

Специални изисквания за участие Проучване Храни и напитки мениджър Мениджър Операции Свиване
Бакалавриат
01 Jan 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Английски
Campus