$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Мода Бразилия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Мода в Бразилия!

В Бразилия повечето студенти след гимназия решават да следват в бакалавърски програми. Степента „бакалавър“ се придобива чрез следване в университетска програма и продължава от четири до шест години. След придобива… Научете повече

В Бразилия повечето студенти след гимназия решават да следват в бакалавърски програми. Степента „бакалавър“ се придобива чрез следване в университетска програма и продължава от четири до шест години. След придобиване на степен „бакалавър“ студентите могат да продължат да следват в следдипломни програми.

Какво всъщност е „бакалавър по фешън“ в Бразилия? Модата обхваща всички стилове на облекло, аксесоари, обувки, прически и грим. Културата на дрехите се е развивала в течение на дълго време, и в последните 50 години е преживяла истинска революция. Студентите, които се интересуват от специалност по мода, ще научат много за дизайна, изкуството и естетиката. Да изброим някои дисциплини, които студентите изучават в такива програми: рисуване, 3D дизайна, теория на цветовете, обзор на изкуствата, композиция и текстил. Освен това, студентите в рамките на същите програми може да изучават история на костюма и прилагане на технологии за развиване и моделиране на облекло.

Следването в програми по мода може да ви помогне да разберете основите на дизайн и моделиране на облекло за други и същевременно ще ви научи по-добре на избирате елементи за изграждане на свой уникален образ. Това е една вълнуваща и интересна област, която освен друго, в повечето случаи ви осигурява възможности да пътувате по света.

В Бразилия федералните университети са финансирани от държавата, затова обучението за граждани е безплатно. За чуждестранни студенти има вероятност да следват с намаление, това зависи от местоположението на университета и типа на програмата.

Вариантите за кариери в модната индустрия са многобройни. В рамките на модната индустрия може да намерите работата като дизайнер за голяма фешън марка в Ню Йорк Сити, Париж или друга метрополия. Другата възможност е да се занимавате с моделиране на формено облекло. Дизайнерите се търсят и в киноиндустрията, телевизията, театъра, тъй като там за необходими моделиери на костюми. Някои студенти стават модни консултанти или модни купувачи, то ест решава с какви продукти трябва да бъде зареден един магазин и предвижда какви ще са модните тенденции през следващите месеци. Ако тази област ви е по-интересна от гледна точка на рисуването, може да станете моден илюстратор.

След като сте решили да се развивате в модната индустрия, опитайте и онлайн програми. Разгледайте програмите по-долу и намерете тази, която най-много ви харесва. Попълнете специална форма на страницата с програмата и се свържете с университета директно.

Свиване
Прочетете повече за образованието в Бразилия
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)
Rio de Janeiro, Бразилия

Признат със степен на съвършенство, издадена от Министерството на образованието - MEC, хода образува Инженера текстил, професионалист, който ще бъде в състояние да работи на в ... +

Признат със степен на съвършенство, издадена от Министерството на образованието - MEC, хода образува Инженера текстил, професионалист, който ще бъде в състояние да работи на всички етапи на производство и предоставяне на услуги на текстилната промишленост и облекло: от избора на повечето подходящи суровини, чрез производствените процеси, за контрол на качеството и маркетинга на крайния продукт. -
Бакалавриат
Редовно
5 години
Portuguese (Brazil)
Кампус