$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Музикален театър Лос Анжелис. Научете повече за бакалавриати по Музикален театър в Лос Анжелис тук!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продъл… Научете повече

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Музикалният театър попада в категорията на сценичните изкуства, използвайки музиката и движението, за да спомогне за предаването на история. Класовете могат да преподават теория на продукцията, а крайните резултати обикновено се изпълняват на сцената, за да се наслаждават на аудиторията на живо.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Освен, че е дом на легендарния Холивуд, Лос Анджелис е вторият по големина град в САЩ и най-големият в щата Калифорния. Тя е домакин на Олимпийските игри игри два пъти преди и е разделена на 80 области и квартали. Градът е дом на три държавни университета и множество други институции.

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
University of Southern California Thornton School of Music
Лос Анжелис, Съединени Американски Щати

Съвременната тройна заплаха: 3 училища. 3 Дисциплини. Една степен. Музикалният театър "Бакалавър по изящни изкуства". ... +

Съвременната тройна заплаха: 3 училища. 3 Дисциплини. Една степен. Музикалният театър "Бакалавър по изящни изкуства". -
Бакалавриат
Английски
Кампус