Filter
Бакалавърски програми
Австралия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Бакалавър Науки за живота Австралия Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Образователни програми по биология и науки за живота подготвят студентите за кариери в област на здравни грижи. Понякога такива програми комбинират изучаване на анатомия на човека с физика, химия и даже геология; това подпомага студентите да научат повече за живи организми и тяхното взаимодействие.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Бакалавър Науки за живота Австралия Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Науки за живота, Австралия

Melbourne Polytechnic

Комбинирайте интереса си в областта на селското стопанство и технологиите и бъдете в челните редици на индустрията с образователно-квалификационната степен "бакалавър" на ... [+]

Комбинирайте интереса си в областта на селското стопанство и технологиите и бъдете в челните редици на индустрията с образователно-квалификационната степен "бакалавър" на " Melbourne Polytechnic " , предлагана в партньорство с университета "Ла Троу".

Бакалавърът по селско стопанство и технологии е уникална тригодишна степен с големи изследвания в:

АгробизнесагрономияаквакултуриЛозарство и винарство... [-]
Австралия Мелбърн
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски