BACHELORSTUDIES

Бакалавър Науки за живота Австралия Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Образователни програми по биология и науки за живота подготвят студентите за кариери в област на здравни грижи. Понякога такива програми комбинират изучаване на анатомия на човека с физика, химия и даже геология; това подпомага студентите да научат повече за живи организми и тяхното взаимодействие.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Бакалавър Науки за живота Австралия Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

2 резултата за Науки за живота, Австралия Filter

Бакалавър на науката (Технология на храните и храненето)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Бакалавриат 01 February 2020 Редовно обучение Английски Campus

Иновация на горивата. Проучете науката за храните. С образователно-квалификационната степен по храните можете да преследвате редица кариерни пътеки в рамките на бранша в облас ...

Научете повече

Бакалавър по селско стопанство и технологии

Melbourne Polytechnic
Бакалавриат 25 February 2020 Редовно обучение Задочно обучение Английски Campus

Комбинирайте интереса си в областта на селското стопанство и технологиите и бъдете в челните редици на индустрията с образователно-квалификационната степен "бакалавър" на " Me ...

Научете повече