close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавърски програми в Желения Гура тук

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.Подобн… Научете повече

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Бакалавриат Желения Гура. Запишете се за бакалавриат в Желения Гура. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Свиване
format_list_bulleted Филтри
Example school
Желения Гура , Полша +1 Още
Бакалавриат Курсове за ръководители
Редовно
Английски
Март 2021
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук