Filter
Бакалавърски програми
Съединени Американски Щати Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Самоусъвършенстване Съединени Американски Щати. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Самоусъвършенстване в Съединени Американски Щати!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Самоусъвършенстване Съединени Американски Щати. Запишете се за бакалавриат в Съединени Американски Щати. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Самоусъвършенстване, Съединени Американски Щати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Tennessee Technological University

Факултетът в катедрата по физика, физическо възпитание и уелнес вярва, че хората и обществото имат полза от физическата активност. Мисията на Департамента е да насърчава ... [+]

Програма / Мисия на отдел:

Факултетът в катедрата по физика, физическо възпитание и уелнес вярва, че хората и обществото имат полза от физическата активност. Мисията на Департамента е да насърчава повишено качество на живот чрез участие в физическа активност, упражнения и спорт за хората от Тенеси и извън нея. За да изпълни тази мисия, отделът предлага:

основна програма за обучение, отворена за студентския орган на ТТУ (курсове за физическа активност),бакалавърски програми за коучинглицензиране на физическото възпитание, предварителна терапия и предфизична терапия,Цели на програмата и резултати от обучението на студентитеЦел на програмата 1: Департаментът EXPW ще предлага занимания за дейности извън екипа и индивидуалното спортно пространство на студентския орган на TTU, който отговаря на общите образователни и избираеми изисквания.Цел на програмата 2: Департаментът EXPW ще предлага образователни програми в областта на лицензирането на физическото възпитание, пред-трудова терапия, предфизична терапия, фитнес и уелнес, и треньорска и спортна администрация.Студентско обучение 1: Специалистите по EXPW ще демонстрират познания за съдържанието в избраната от тях концентрация.Студентско обучение 2: Специалистите по EXPW ще могат да се конкурират за работа в избраната от тях област, както и за възможностите за следдипломно обучениеМисия... [-]
Съединени Американски Щати Cookeville
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски