Filter
Бакалавърски програми
Австралия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Бакалавър Селскостопански науки Австралия Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Селскостопанските науки обхващат широка сфера на теми и образование в тази област се предлага по цял свят. Тук се изучават наука за храни, земеделие, горско стопанство, агроекология, ветеринарна медицина, биоинженерство, технологии в сфера на дивата природа и селскостопански култури.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Бакалавър Селскостопански науки Австралия Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Селскостопански науки, Австралия

Melbourne Polytechnic

Комбинирайте интереса си в областта на селското стопанство и технологиите и бъдете в челните редици на индустрията с образователно-квалификационната степен "бакалавър" на ... [+]

Комбинирайте интереса си в областта на селското стопанство и технологиите и бъдете в челните редици на индустрията с образователно-квалификационната степен "бакалавър" на " Melbourne Polytechnic " , предлагана в партньорство с университета "Ла Троу".

Бакалавърът по селско стопанство и технологии е уникална тригодишна степен с големи изследвания в:

АгробизнесагрономияаквакултуриЛозарство и винарство... [-]
Австралия Мелбърн
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски