Filter
Бакалавърски програми
Австралия Тип на обучение: Дистанционно обучение Темпо на обучение: Всички

Бакалавър Социални науки Австралия Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Социалните науки се фокусират върху изучаването на социалните взаимоотношения и човешкото общество. Курсовете в социалната наука подготвят учениците за голям брой кариери, които се занимават с хора или системи в публичния, частния и нестопанския сектор.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Бакалавър Социални науки Австралия Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Социални науки, Австралия, Дистанционно обучение

Torrens University Australia

... [+]

Продължителност на курса

ПРИЕМ КРИТЕРИИ:

Оценка

Практически опит

[-]
Австралия Сидни Leura Фицрой Мелбърн Бризбейн Аделаида  + 3 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of South Australia Online

Бакалавърът по психологически науки и социология на университета в Южна Австралия е единствената такава степен в Австралия, която официално обединява две мощни дисциплина ... [+]

Преглед на степенитеРазгледайте връзките между човешкото поведение, социалните структури и социалната политика и разберете как тези взаимоотношения формират организации, общности, семейства и индивиди.Изберете да фокусирате вашите изследвания върху застаряването и уврежданията и / или криминологията; и завършват с широки умения, търсени от работодателите в нарастващата област на човешките услуги.Проучете редица въпроси като пол и идентичност, маргинализирани млади хора, социални разделения и значението на популярната култура в съвременното общество.Придобийте уникална квалификация, която съчетава изучаването на психологията и социологията - това е единствената степен в Австралия.Бъдете подготвени за възможностите, създадени от Националната осигурителна схема за увреждания (NDIS).Топ 10 в Австралия по психология 1... [-]
Австралия Аделаида
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски