Bakalavarski-programi.com

Бакалавриат Социални науки Австралия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Социални науки в Австралия!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Социалните науки помагат на учениците да разберат по-добре взаимодействията и системите в човешкото общество. Обсъжданите теми могат да включват как общностите и популациите формират правителства, правят закони, разработват икономически системи или как индивидите вземат решения.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Бакалавриат Социални науки Австралия. Запишете се за бакалавриат в Австралия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

10 резултата за Социални науки, Австралия Filter

Bachelor of Applied Social Science (Community Services)

Torrens University Australia
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Запитване на информация Австралия Сидни Leura Фицрой Мелбърн Бризбейн Аделаида Нова Зеландия Оукланд + още 9

Средно-специално на социалната работа

Western Sydney University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 години Януари 2020 Австралия Сидни Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Пенрит + още 7

Ако сте принудени да помогне на хората да се справят с лични и социални проблеми, или директно, или чрез планиране и осъществяване на програми, които ще Bene Fi Т групи или общности, социални дейности степен на Western Sydney University е идеалната програма на обучение.

Средно-специално на психологическата наука (отличие)

Bond University
Кампус Редовно обучение 36 седмици Януари 2020 Австралия Robina

Бакалавърската на Psychological Science (отличие) има за цел да даде на студентите с интегриран, цялостен и пълен образование в дисциплината на психологията.

бакалавър по социална работа (BSW)

Charles Darwin University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 години Януари 2020 Австралия Дарвин Сидни Мелбърн + още 3

Бакалавърската на социалната работа е професионално акредитирани степен, която позволява на учениците да отговарят на изискванията за допустимост за членство в Асоциацията на социалните работници Australian. The

бакалавър на хуманитарните и обществени проучвания (bhcs)

Charles Darwin University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Австралия Дарвин Сидни Мелбърн + още 3

Бакалавърската на хуманитарните и общностни изследвания дава на студентите знания и умения, необходими за работа с лица, групи и общности в области на намалени или ограничени

Средно-специално на аборигени и пролива Торес островитянин застъпничество (batsia)

Charles Darwin University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Австралия Дарвин Сидни Мелбърн + още 3

Бакалавърската на абориген и Торес Стрейт островитянин степен Advocacy предоставя възможност на студентите да се включат в интелектуално и в ръцете на начини с концепции и практики, основани на коренното население

Средно-специално на психологическата наука (bpsys)

Charles Darwin University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Австралия Дарвин Сидни Мелбърн + още 3

Студентите пълни 24 единици цяла основни възли и възможност за избор на специализираните звена по психология; две общи звена и други избираеми от целия университет. Първите две години основните единици осигуряват въведение

Бакалавър по психология (почести)

University of Southern Queensland (USQ)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Запитване на информация Австралия Springfield + още 1

Искате ли да работите като психолог? Вие сте дошли на точното място. Бакалавърът по психология (Honors) на USQ е разработен специално за онези от вас, които желаят да станат практици. Като такава програма се поставя силен акцент върху разработването както на изследователските, така и на професионалните умения, включително задълбоченото разбиране на етичните принципи, които информират психологическата практика. Във всеки семестър от първия ви курс в USQ ще участвате в научноизследователски проекти и дейности, които подпомагат психологическите професионални умения.

Бакалавър по психология и социология

University of South Australia Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Аделаида + още 1

Бакалавърът по психологически науки и социология на университета в Южна Австралия е единствената такава степен в Австралия, която официално обединява две мощни дисциплинарни перспективи за това как живеем като социални същества. Като студент ще ви бъде предизвикано да мислите дълбоко за света, в който живеем, докато изследвате начина, по който хората, групите и общностите се държат, мислят, реагират и взаимодействат. Изучаването на социологията и психологията дава възможност на студентите да обмислят как тези измерения се събират в ежедневието. Като завършил, вие ще излезете с допълнителен набор от умения, които индустрията ни казва, че имат нужда.

Бакалавър по психология

University of Wollongong
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Март 2020 Австралия Уолонгонг + още 1

Психологията е научното изследване на човешкия ум и неговите функции и как те влияят върху поведението. Психологическите изследвания се стремят да идентифицират механизмите, които обясняват поведението в различни контексти. Психолозите използват резултатите от научните изследвания, за да ни помогнат да разберем кои сме и как мислим, чувстваме, действаме и променяме. Чрез разбирането на тези аспекти на човешкото поведение психолозите са способни да насърчават благосъстоянието и да разбират психологическите проблеми, засягащи хората. Клиентите на психолозите включват деца, възрастни, двойки, семейства и организации.