Bakalavarski-programi.com

Бакалавър Социални науки Online. Вижте и сравни най-добрите онлайн Бакалавърски програми тук!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Курсовете в социалните науки подготвят учениците да се включат в човешкото общество. Чрез курсове като икономика, политически науки, антропология, социология, история и психология студентите могат да придобият по-добро разбиране за това как светът около тях работи.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Бакалавър Социални науки Online. Съберете цялата Online Бакалавър по Социални науки програми информация и се свържете с училищата тук!

21 резултата за Социални науки, Дистанционно обучение Filter

Бакалавър по психология

Central Methodist University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Fayette САЩ онлайн + още 2

Човешкото поведение ви очарова? Намирате ли се да анализирате мечтите си, да се опитвате да разберете човешкото развитие или да сте любопитни за начина, по който функционира умът? Ако тези теми ви интересуват, вие сте много годни за основната психология на CMU. Ще научите за емоциите, мислите и поведението си, докато изграждате набор от умения по заявка, който ви подготвя за успех в една възнаграждаваща кариера.

Bachelor of Applied Social Science (Community Services)

Torrens University Australia
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Запитване на информация Австралия Сидни Leura Фицрой Мелбърн Бризбейн Аделаида Нова Зеландия Оукланд + още 9

степен по психология - онлайн

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 години Отворено кандидатстване Испания Испания онлайн + още 1

Студентите, които изберат бакалавър по психология се препоръчва, че притежава умения за слушане, съпричастността и самоувереност, аналитични умения и планиране, както и логично и наклон мотиви да се знае тези научни постижения и за минали години, идващи в научната област на човешкото развитие , техните взаимоотношения, тяхната околна среда и техните нарушения.

Степен на изследване в гръцката култура

Open University Of Cyprus
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 години Запитване на информация Кипър Кипър Онлайн + още 1

Студентската програма "Студии в гръцката култура" предлага калейдоскопско запознаване с историческото явление, наречено гръцка култура от древността до наши дни, нейните трансформации и преходи, противоречията и сложността й, блестящите и по-малко блестящи моменти. Чрез тази критика на възприятието се показва релевантността на културните процеси към историческите и социалните компоненти.

бакалавърска степен по философия, политика и икономика. (Онлайн) междууниверситетско Дюсто и Комиляс

Universidad Pontificia Comillas
Онлайн обучение Редовно обучение 4 години Септември 2020 Испания Мадрид

В бакалавърска степен по философия, политика и икономика осигурява основно обучение в три дисциплини и изглежда най-важно допълнително съдържание от областта на правото, социологията и международните отношения. Това, комбинирано обучение помага за изясняване на механизмите за вземане на решения, насърчаване на същественото упражняване на отговорност, участващи в тези процеси, изграждане на ясно разбиране, че хората и опазването на тяхното достойнство са, и трябва да бъде, истинската цел на целия обществено-политически и икономическа рамка и, в крайна сметка, да изготви предложения от една гледна точка, която не може да се постигне чрез една единствена дисциплина или дори няколко.

бакалавър SDS посредничество culturelle

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Онлайн обучение Задочно обучение 3 години Отворено кандидатстване Франция Франция онлайн Белгия Белгия онлайн Швеция Швейцария онлайн Люксембург Люксембург Онлайн Канада Канада онлайн Ливан Ливан онлайн Френска Гвиана Френска Гвиана Онлайн Мартиника Мартиника Онлайн Гваделупа Гваделупа Онлайн Мароко Мароко онлайн Тунис Тунис Онлайн Алжир Алжир Онлайн Реюнион Реюнион онлайн Мавриций Мавриций онлайн Френска Полинезия Френска Полинезия Онлайн Демократична Република Конго Конго ДРК (Заир) онлайн Република Конго Конго ROC (Бразавил) Онлайн Нигер Niger Online Сенегал Сенегал Онлайн Кот Д'Ивоар Кот д'Ивоар Онлайн + още 38

Le БАКАЛАВЪР Professionnel SDS® ПОСРЕДНИЧЕСТВО CULTURELLE est ООН diplôme européen Délivré ал l'INSHED. La формация Пермет d'être professionnellement opérationnel Des ле дебют де Votre Carrière et де bénéficier d'UNE Bonne employabilité, о-Dela мем де Votre плаща за произход.

бакалавър по международни отношения и културни изследвания

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Цюрих

В края на бакалавър (BBA) по международни отношения и културни изследвания разбира завършилите се очаква да се съчетаят теорията с практиката и показва добро познаване на международните отношения и културология.

изпълнителен бакалавърска степен по международни отношения и културни изследвания

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Цюрих + още 1

Този изпълнителен бакалавър (Ebba) по международни отношения и културни изследвания, разбира се прави и за студенти, които са работили директно след гимназията в продължение на най-малко 3 години на ръководна позиция.

Средно-специално на правата на услуги (BHS) - поведенчески науки

Anderson University South Carolina
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Андерсън Колумбия Ибаге Greenville + още 4

На BHS (Behavioral Science Концентрация) осигурява експертен опит за кариера в областта на човешките / социалните услуги, психология и социология.

Средно-специално на правата на услуги (BHS)

Anderson University South Carolina
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Андерсън Колумбия Ибаге Greenville + още 4

Програмата BHS подготвя възпитаници за кариера в агенции, които участват в грижите за психичното здраве, благополучие, корекции и образованието.

Бакалавър по християнско консултиране (онлайн)

Christian Leadership University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Cheektowaga + още 1

Сърцето ви е тежко в края на консултативния ден, защото сте прекарали толкова много време в слушане на трагични истории за страх, болка и загуба? Готови ли сте за освежаващата и жизненост, която можете да почувствате в края на ден, прекаран заедно с клиентите си в присъствието на съветника, кой може да им донесе изцеление и освобождаване? Ако е така, тогава сте търсили бакалавърска степен по християнско консултиране от Christian Leadership University .

Бакалавър по психология и социология

University of South Australia Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Аделаида + още 1

Бакалавърът по психологически науки и социология на университета в Южна Австралия е единствената такава степен в Австралия, която официално обединява две мощни дисциплинарни перспективи за това как живеем като социални същества. Като студент ще ви бъде предизвикано да мислите дълбоко за света, в който живеем, докато изследвате начина, по който хората, групите и общностите се държат, мислят, реагират и взаимодействат. Изучаването на социологията и психологията дава възможност на студентите да обмислят как тези измерения се събират в ежедневието. Като завършил, вие ще излезете с допълнителен набор от умения, които индустрията ни казва, че имат нужда.

Бакалавър по теология в лидерството в общността: Психология

Cornerstone Institute
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Запитване на информация Южноафриканска Република Кейп Таун + още 2

Тази програма има за цел да създаде отличителен вид съветник: мъже и жени, които са дълбоко информирани както от християнската вяра, така и от човешката наука за психологията. Целта ни е да произведем завършили със специална способност да интегрираме християнското разбиране за човешкото състояние заедно с откритията, предоставени от хуманитарните науки, за да помогнем на хората да пътуват до цялост.

Бакалавър по теология в лидерството на общността: Общностно развитие

Cornerstone Institute
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Запитване на информация Южноафриканска Република Кейп Таун + още 2

Тази програма позволява на завършилите да работят в голямо разнообразие от проекти за развитие на общността (напр. Правителство, НПО, църкви). Целта ни е да създадем работници в общността, които приближават задачата си от дълбоки християнски убеждения и да придобият социологическите знания, инструменти и умения, които изследванията за развитието могат да осигурят.

Бакалавър по социология

Northern Arizona University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати флагщок + още 2

Чрез програмата за социологически проучвания, ще получат разбиране на човешкото социално взаимодействие в групи, организации, региони и народи на света. Тази програма ще ви осигури сектори социални услуги знания и умения, приложими към кариера в частния сектор, както и на правителството, с нестопанска цел, и. социологически проучвания степен A може да ви подготви за най-различни области, включително и социална справедливост застъпничество, здравеопазване, наказателно и гражданско правосъдие, бизнес и технологии, или за завършил училище.