Bakalavarski-programi.com

Бакалавър Социални науки Online. Вижте и сравни най-добрите онлайн Бакалавърски програми тук!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Социалните науки помагат на учениците да разберат по-добре взаимодействията и системите в човешкото общество. Обсъжданите теми могат да включват как общностите и популациите формират правителства, правят закони, разработват икономически системи или как индивидите вземат решения.

Бакалавър Социални науки Online. Съберете цялата Online Бакалавър по Социални науки програми информация и се свържете с училищата тук!

30 резултата за Социални науки Filter

LLB (Hons) Закон за психологията

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 48 месеца Запитване на информация Великобритания Колчестър Великобритания онлайн + още 1

Ние сме първият доставчик на висше образование в Обединеното кралство, който предлагаме LLB (Hons) Law with Psychology в 100% онлайн и непълен работен формат.

Бакалавър по психология

University of Wollongong
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Март 2020 Австралия Уолонгонг + още 1

Психологията е научното изследване на човешкия ум и неговите функции и как те влияят върху поведението. Психологическите изследвания се стремят да идентифицират механизмите, които обясняват поведението в различни контексти. Психолозите използват резултатите от научните изследвания, за да ни помогнат да разберем кои сме и как мислим, чувстваме, действаме и променяме. Чрез разбирането на тези аспекти на човешкото поведение психолозите са способни да насърчават благосъстоянието и да разбират психологическите проблеми, засягащи хората. Клиентите на психолозите включват деца, възрастни, двойки, семейства и организации.

Бакалавър по социална работа

Massey University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 години Март 2020 Нова Зеландия Оукланд Палмерстън Норт + още 3

Маси е най-продължителният (от 1976 г.) четиригодишен бакалавър по социална работа (BSW) в Нова Зеландия. Нашата високо търсена, международно призната степен ще ви предложи кариера, която може да ви отведе в цялата страна и по света в страни като Обединеното кралство, Ирландия, Канада, Австралия, Фиджи, Папуа Нова Гвинея, Хонг Конг и Съединени щати. Само за да назовем само няколко.

Бакалавър по психология

Al-Ahliyya Amman University
Кампус Задочно обучение Септември 2020 Йордания Аман

На откриването на специалност психология с основаването на университета в университета 1990.oukd на се е стремяла да допълни тази част е квалифициран персонал, които могат да подготвят студентите и да им предоставя необходимите умения, които им позволяват да работят или училище след завършване на образованието. Университетът също е силно заинтересована да предостави на отдел с цялото оборудване и инструменти, необходими за подготовка на учениците, за да бъдат в крак с новостите в областта; В допълнение към номера в областта на теоретичната, раздел се фокусира върху предоставянето на студентите с уменията на научни изследвания и научни умения, които да им позволят да използват компютър в областта на научните изследвания и проучвания.

Бакалавър по психология

Mercy College
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн Ню Йорк Добър Фери Yorktown Heights + още 4

Задълбочени познания за човешкото поведение, ума и влияещите фактори. Продължете своя интерес с повече от 50 курса по психология, от които да избирате.

Бакалавър по консултиране (онлайн)

Clarks Summit University Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати САЩ онлайн + още 1

Изградете библейска основа в консултирането и се подгответе за обучение в магистърска степен.

бакалавър по психология

Northern Arizona University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати флагщок + още 2

Тази степен ще ви даде възможност да се разработи набор от умения в писмена и устна комуникация, критично мислене, междуличностни отношения, анализ и синтез, необходима за научно изследване в областта на психологията.

Бакалавър по теология в лидерството на общността: Общностно развитие

Cornerstone Institute
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Запитване на информация Южноафриканска Република Кейп Таун + още 2

Тази програма позволява на завършилите да работят в голямо разнообразие от проекти за развитие на общността (напр. Правителство, НПО, църкви). Целта ни е да създадем работници в общността, които приближават задачата си от дълбоки християнски убеждения и да придобият социологическите знания, инструменти и умения, които изследванията за развитието могат да осигурят.

Бакалавър по психология и социология

University of South Australia Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Аделаида + още 1

Бакалавърът по психологически науки и социология на университета в Южна Австралия е единствената такава степен в Австралия, която официално обединява две мощни дисциплинарни перспективи за това как живеем като социални същества. Като студент ще ви бъде предизвикано да мислите дълбоко за света, в който живеем, докато изследвате начина, по който хората, групите и общностите се държат, мислят, реагират и взаимодействат. Изучаването на социологията и психологията дава възможност на студентите да обмислят как тези измерения се събират в ежедневието. Като завършил, вие ще излезете с допълнителен набор от умения, които индустрията ни казва, че имат нужда.

Бакалавър по християнско консултиране (онлайн)

Christian Leadership University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Cheektowaga + още 1

Сърцето ви е тежко в края на консултативния ден, защото сте прекарали толкова много време в слушане на трагични истории за страх, болка и загуба? Готови ли сте за освежаващата и жизненост, която можете да почувствате в края на ден, прекаран заедно с клиентите си в присъствието на съветника, кой може да им донесе изцеление и освобождаване? Ако е така, тогава сте търсили бакалавърска степен по християнско консултиране от Christian Leadership University .

BCom / BCom отличия в индустриалната психология

University of Johannesburg
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Януари 2020 Южноафриканска Република Йоханесбург + още 1

С BCom в индустриалната психология можете да имате кариера като специалисти по HR практики, които се справят с проблемите или предизвикателствата, произтичащи от връзката на служителите с работната среда. Целта на квалификацията Honors е да развие приложната компетентност на студента за анализиране, интерпретация и разбиране на принципите и методите на индустриалната психология.

Бакалавър по психология (почести)

University of Southern Queensland (USQ)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Запитване на информация Австралия Springfield + още 1

Искате ли да работите като психолог? Вие сте дошли на точното място. Бакалавърът по психология (Honors) на USQ е разработен специално за онези от вас, които желаят да станат практици. Като такава програма се поставя силен акцент върху разработването както на изследователските, така и на професионалните умения, включително задълбоченото разбиране на етичните принципи, които информират психологическата практика. Във всеки семестър от първия ви курс в USQ ще участвате в научноизследователски проекти и дейности, които подпомагат психологическите професионални умения.

Бакалавър по европейски език и култура

Liepaja University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 години Септември 2020 Латвия Лиепая + още 1

Целта на програмата е да даде възможност на студентите да придобият основно академично образование и бакалавърска степен по английски и немски езикови и културни изследвания или по английски и руски език и култура, или на английски и френски език и културни проучвания, испански език и култура.

Бакалавър по Психология

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 6 - 7 семестри Запитване на информация Латвия Рига + още 1

Придобити образование дава право да работят в научни изследвания, по време на процеса на проучване selfimprovement се извършва, умения да работят с хора, са се подобрили, информираността за мислене, характеристики възрастова група и комуникация между различни типове хора се повишава.

бакалавърска степен по политически науки

University Of Wisconsin - Green Bay
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Green Bay

Политически науки включва изучаването на правителството, политиката и обществения ред, както в Съединените щати и в други условия по целия свят. Ние сме малка програма, но ние предлагаме курсове по американското правителство и политиката, обществения политика и администрация, политическата теория, сравнителна политология и международни отношения.