Bakalavarski-programi.com

Бакалавриат Социални науки Нова Зеландия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Социални науки в Нова Зеландия!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Курсовете в социалните науки подготвят учениците да се включат в човешкото общество. Чрез курсове като икономика, политически науки, антропология, социология, история и психология студентите могат да придобият по-добро разбиране за това как светът около тях работи.

Нова Зеландия е островна държава в югозападната част на Тихия океан. Страната се състои от две основни географски суша - тази на Северна и Южна острови - и множество по-малки острови. Чуждестранните студенти трябва да имат студентска виза и разумно ниво на пари да се харчат, за да се предприемат курс на обучение в Нова Зеландия образователна институция. Нова Зеландия образователните институции ще се уведомят съответните органи по имиграцията, ако ученикът престава да присъстват на записаните курсове, които след това може да спре или отмени този ученик "и виза. Образователните институции често също да обменят тази записване и организиране и обслужване на данни по електронен път с други правителствени агенции, отговорни за предоставяне студент помощ.

Бакалавриат Социални науки Нова Зеландия. Запишете се за бакалавриат в Нова Зеландия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

4 резултата за Социални науки, Нова Зеландия Filter

Bachelor of Applied Social Science (Community Services)

Torrens University Australia
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Запитване на информация Австралия Сидни Leura Фицрой Мелбърн Бризбейн Аделаида Нова Зеландия Оукланд + още 9

Bcis в международните отношения

IPU New Zealand
Кампус Редовно обучение Март 2020 Нова Зеландия Палмерстън Норт

Глобални инициативи до голяма степен се определят от международната политика. Проучване на международните отношения ще ви даде по-добро разбиране на причините и проблемите, свързани с историческите и настоящите световните дела. Чрез определяне и оценка на сложността на силовата политика на национално, регионално и глобално ниво чрез теоретични рамки и проучвания от реалния живот случай, учениците ще придобият по-голяма ...

Средно-специално на социалната работа

The University of Waikato
Кампус Редовно обучение 4 години Март 2020 Нова Зеландия Тауранга

Когато се изследват за бакалавърска степен по социална работа в Уайкато, ще се научите как да се направи положителна промяна в живота на другите. Ако сте човек, който иска да допринесе за обществото - това е професионална квалификация, която ви помага да направи точно това.

Бакалавър по социална работа

Massey University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 години Март 2020 Нова Зеландия Оукланд Палмерстън Норт + още 3

Маси е най-продължителният (от 1976 г.) четиригодишен бакалавър по социална работа (BSW) в Нова Зеландия. Нашата високо търсена, международно призната степен ще ви предложи кариера, която може да ви отведе в цялата страна и по света в страни като Обединеното кралство, Ирландия, Канада, Австралия, Фиджи, Папуа Нова Гвинея, Хонг Конг и Съединени щати. Само за да назовем само няколко.