Bakalavarski-programi.com

Бакалавриат Социални науки Финландия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Социални науки в Финландия!

Бакалавърски степени от акредитирани колежи и университети могат да бъдат крайъгълни камъни към една успешна кариера.Най-често срещаният тип на бакалавърска програма е бакалавър "е степента, обикновено присъдена след четири години успешно изследване

Социалните науки се фокусират върху изучаването на социалните взаимоотношения и човешкото общество. Курсовете в социалната наука подготвят учениците за голям брой кариери, които се занимават с хора или системи в публичния, частния и нестопанския сектор.

По-високите учени ниво във Финландия лесен достъп до курсове за висше образование на практически ориентирани политехниката или университети. Финландската култура е лесно да се учи, тъй като правителството е определило министерството, който е отговорен за повишаване на културата, младежките политики, спортни и международното сътрудничество.

Бакалавриат Социални науки Финландия. Запишете се за бакалавриат в Финландия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Социални науки, Финландия Filter

бакалавър по култура и изкуство - дизайн

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Кампус 4 години Август 2020 Финландия Кувола Котка Микели + още 1

Степента съдържа 240 кредита и е с продължителност от 4 години. Езикът на преподаване е английски.Проучванията ще започнат през есента на 2012 г. с 16 студентски места

Бакалавърска програма по устойчиво градско развитие - социални науки

Tampere University
Кампус Редовно обучение 3 години Август 2020 Финландия Тампере

Градовете са вдъхновяващи арени за бизнес, култура и ежедневие. Те обаче са изправени пред сложни предизвикателства, свързани с околната среда и благополучието на хората. Бакалавърската програма за устойчиво градско развитие е мултидисциплинарна програма за развитие на умения, необходими за справяне с тези предизвикателства. Тези, които се фокусират върху областта на социалните науки, ще разберат целта и общественото значение на социалните изследвания. Те също ще бъдат запознати с ключови теории и концепции в социалните науки.