Bakalavarski-programi.com

Бакалавриат по Социални науки. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Социални науки!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Социалните науки помагат на учениците да разберат по-добре взаимодействията и системите в човешкото общество. Обсъжданите теми могат да включват как общностите и популациите формират правителства, правят закони, разработват икономически системи или как индивидите вземат решения.

Бакалавриат по Социални науки. Търсене на бакалавриати по Социални науки. Научете цялата информация, спестете време, контактирайте университетите директно!

279 резултата за Социални науки Filter

Законът на LLB (Hons) с правителството и политиката

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Великобритания Лондон Лийдс + още 1

Нашият LLB (Hons) Закон с правителството и политиката е квалификационна степен по право, изучавана в продължение на три години с опции, които се фокусират върху правителството и политиката. Той е насочен към студенти, които желаят да развиват кариера в правната или по-широка публика, в централната и местната власт или в търговския сектор, и които имат интерес към правителството и политиката.

Бакалавър по политология

The British University in Egypt
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Египет Кайро

Целта на програмата е да даде възможност на студентите да оценят националните и международните перспективи по много аспекти на професионалния живот; което от своя страна може да улесни професионалните кариери в различни области като дипломатическата служба, журналистиката, академичната общност, правото и неправителствените организации за развитие. Това включва осъзнаване на регионалната политика, културна чувствителност, излагане на международна политика и запознаване с правните и икономически рамки.

Средно-специално в социалната патология и превенция

University of Hradec Králové, Faculty of Education
Кампус Редовно обучение 6 семестри Запитване на информация Чехия Храдец Кралове

Социална патология и превенция, изследване поле бакалавърска степен в рамките на програма за обучение Специализация по Педагогика, организирана под формата на пълен работен ден на проучване.

BA

George Mason University Korea
Кампус Редовно обучение 4 години Март 2020 Южна Корея Инчеон

Светът става все по-свързан и способността да се създават и поддържат междукултурни връзки е по-важно от всякога. Тъй като последиците от насилието и конфликтите се усещат в цялата глобална общност, ние виждаме все повече възможности за сътрудничество, решаване на проблеми и изграждане на мир в местните общности и в международните бариери.

бакалавърска програма по политически науки

Bratislava International School Of Liberal Arts
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Словакия Братислава

Всички наши студенти се дипломират с диплома по политически науки, с концентрации в нито международни отношения, Централни европейски изследвания, или политическа мисъл. BISLA също е гъвкава в предоставянето на насочени проучвания за ученици със специфични интереси и предлага широка гама от извънкласни без кредитира курсове безплатно (например чужди езици, презентационни умения и аргументация, и т.н.)

Бакалавър по държавна и международна политика

George Mason University - Undergraduate Programs
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Феърфакс Вашингтон + още 1

Бакалавърът по изкуствата в държавната и международната политика в Университетското училище "Джордж Мастер" (School of Policy and Government) е идеален за студенти, които се интересуват от кариера в политическия анализ, международните отношения, обществените услуги, правото, кампаниите или научните изследвания.

Бакалавър по политология

Bar-Ilan University
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2020 Израел Рамат Ган

Ако сте новинар, а медийното съобщение не е достатъчно; ако откриете исторически и политически процеси занижаване; ако искате да разберете как работят различните клонове на правителството; ако мечтаете за кариера в политиката или в гражданската служба; накратко - ако искате да научите повече за системите, засягащи живота ни, Политиката е най-добрият избор за вас!

Бакалавър по психология

Monmouth College
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Сейлъм

Студентите, завършили психология, ще се научат да разбират биологичните, развитието и социалните детерминанти на човешкото и животинското поведение. Нашата програма ще ви предостави необходимите инструменти, за да успеете в бъдещата си кариера, като предоставите интелектуална и практическа ангажираност чрез стажове, участие в конференции, пътувания и изследователски възможности.

Бакалавър по международни отношения

American University of Cyprus
Кампус Редовно обучение 4 години Февруари 2020 Кипър Никозия

Международните отношения са една от най-популярните учебни области за международните студенти. Изучаването на международните проблеми и проблеми обхваща политически, икономически, военни, технологични, културни и екологични теми. Курсовете на катедрата включват политология, право, дипломация, международна политика, геополитика, геостратегия, политическа история и политическа мисъл, европейски изследвания, международни организации, икономика, бизнес.

Бакалавър по психология

Lawrence University
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Appleton

Учебната програма по психология в Лорънс е добре балансирана, за да представя широчината на основните области на психологията, включително клиничната, когнитивната, развитието, здравето, неврологията, личността и социалната психология. Отделът по психология също така предоставя задълбочено проучване на специфични теми като психофармакология, музика, език, психопатология, развитие на юношите, предразсъдъци и емоции.

Бакалавър по "Политика"

Ohio Wesleyan University
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Делауеър

За да развиете широк спектър от знания, ще вземете специална основна учебна програма, разработена специално за политиката на OWU и правителствените специалности. Работейки в тясно сътрудничество с вашия преподавател по преподаватели, ще изберете курсове във всяка от основните области, за да задоволите Вашите уникални интереси и професионални цели. T

Психология градуси

Southwestern Oklahoma State University
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Weatherford

Психологията е една от най-популярните бакалавърски степени в света. Това е разбираемо, тъй като степента на психология предлага на студентите възможности за личен растеж, като отваря врати за редица интересни и предизвикателни кариери. Освен това, тази област дава възможност на студентите да приспособят своя образователен опит и програми за обучение, за да се съсредоточат върху конкретни области, които привличат специфични интереси.

Бакалавър по социални науки (Hons) по социология

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Хонг Конг

Програмата предлага обучение в изучаването на социалните отношения в различни институционални условия и в различни мащаби с строги изследователски методи. Тя има за цел да осигури на студентите (1) познания за постоянството и промените в социалните структури и техните взаимоотношения с различни социални институции; (2) критично разбиране на социалните ценности и значения на поведението в различни социални ситуации; и (3) способност за провеждане на независими изследвания по социални въпроси.

Бакалавър по социални науки по психология

City University of Hong Kong
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Хонг Конг Коулун Тонг

Специалност „Психология“ има за цел да предостави на студентите цялостно обучение по психология, с акцент върху изследователската компетентност в изучаването на човешкото поведение, за по-нататъшно повишаване на професионалната практика в човешките и социалните поведенчески услуги.

Бакалавър по степен на социална работа

University of North Alabama College of Arts and Sciences
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Флоренция

Завършил BSW отговаря на условията за незабавно кандидатстване, за да стане лицензиран професионален социален работник. BSW степен обучава студентите да започнат професионална социална практика в публични и частни агенции за социални услуги на местно, държавно и федерално ниво, които предоставят разнообразни услуги на разнообразни групи от населението.