112 Бакалавър Програми в Тайван for 2024

Бакалавър Програми в Тайван for 2024Filter
    • Taipei, Тайван
    • Kaohsiung, Тайван

    Редовно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    • 135號, Тайван

    Редовно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Yuan Ze University предлага бакалавърски програми по мениджмънт и социални науки в Колежа по мениджмънт и Колежа по хуманитарни и социални науки.

    • Tainan, Тайван

    Редовно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    The Bachelor Degree Program in International Finance and Business Management offers a four-year program to nurture students in the field of international financial management and business management with good English communication skills.

    • Ulaanbaatar, Монголия
    • Nantun District, Тайван
    • + 1 more

    Редовно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Dual градуса, когато една степен е получена от Института по финанси и икономика и друга степен е получена от Лондонското училище по Business & Finance

    • Hsinchu, Тайван

    Редовно обучение

    На територията на колежа

    "NCTU EECS Undergraduate програма Honors " е пионер в бакалавърска интердисциплинарно образование в Тайван.Тази програма създава гъвкави и креативни проучване околната среда в района EECS и е важна стъпка NCTU стреми към усъвършенстване на системата за висше

    • Taichung, Тайван

    На територията на колежа

    Английски език

    • New Taipei, Тайван

    Програмата за мехатронно инженерство в Huafan University е създадена, за да обучава студенти със съществени умения да се състезават на високотехнологичната мултидисциплинарна световна арена.

    • Taipei, Тайван

    На територията на колежа

    За бакалавърските курсове катедрата по журналистика възнамерява да предостави на студентите разнообразни професионални умения, които включват (1) сложното приложение на мулти- и цифрови медии; (2) прилагането на гражданска журналистика, тясно свързана с местните общности; (3) способността да се правят дискурси за доклади за функции; (4) способността да се произвеждат английски новини; и (5) подготовката за стажантската програма, тясно интегрирана с работното място. С планирането на учебната програма, която има за цел да обедини професионалните умения с академичните знания, заедно с либералната атмосфера на учене, катедрата по журналистика възнамерява да култивира студентите с креативност, по -широка визия и остро усещане за новините. С двойния фокус върху теорията и практиката, целта на курсовете на висшето образование в катедрата по журналистика е да възпитат бъдещите журналисти и комуникативни учени с критично мислене, академични познания и страстна грижа за обществото. За да предостави на своите студенти способността да прилагат непрекъснато променящите се технологии, за да пропагандират мисията на университета „свобода и демокрация“, Висшият институт по журналистика обучава професионалните умения на студентите в съответствие с най-високите академични стандарти. В допълнение, планирането на учебните програми включва цифрови умения и капацитет за изследване на новини и се придържа към принципите на журналистиката и мисията на журналистите.

    • Taipei, Тайван

    На територията на колежа

    Катедрата по психология има за цел да обучава и обучава студентите като професионалисти със способността да общуват с другите по житейски и трудови въпроси чрез устен и писмен език.

    • Taipei, Тайван

    На територията на колежа

    Училището по хранене е официално създадено през август 105 г. и е първата и единствена "Академия по хранене" в страната. Има „Министерство на здравеопазването и храненето (бакалавър, магистър, задочно и докторантура)“, „Магистър по безопасност на храните“, „Катедра по безопасност на храните“ и „Институт по метаболизъм и затлъстяване“ и 2 А на ниво болница изследователски център: "Изследователски център по медицина на храненето" и "Изследователски център по старши хранителни вещества", съсредоточени върху храненето и здравето, комбинирани с медицинската и здравната професионална фондация на училището, инвестирани в академичните области на безопасността на храните, храненето на болестите, метаболизма и затлъстяване. Отделът по здраве и хранене в болницата е създаден под името „Животът е в здравето, а здравето е в храненето“, което изяснява значението на здравето и храненето за живота. Министерството на здравеопазването и храненето е създадено през 1968 г. за повече от 40 години. През годините тя е подхранвала много специалисти по хранене. Процентът на преминаване на диетоложки лицензи и делът на диетолозите и хранителните надзорници в лечебните заведения са на първо място в страната. Министерството на здравеопазването и храненето се застъпва за рационализирането на личното хранене. От гледна точка на превантивната медицина, тя има за цел да култивира професионални таланти за насочване и насърчаване на диетичното лечение, изследване на храненето, обучение по хранене, управление на кетъринг и групови ястия и се надява да възпита повече професионалисти, ангажирани с „Професионалисти от„ Приложение за хранене “ .

    • Taipei, Тайван

    На територията на колежа

    След преструктурирането на Университета за наука и технологии през 1996 г. училището е по-фокусирано върху реформата и иновациите в цялостното развитие на училищните дела, изграждането на висококачествена учебна среда и активирането на стабилна административна подкрепа, подпомагане на учителите при постигане на отлично преподаване и научни изследвания и подпомагане на учениците за създаване на отлични учебни резултати. Целта и визията на училището са: „Култивирайте корпоративни таланти с хуманитарни науки, социални грижи, професионални познания, международна визия, както с умения, така и с етика, и се превърнете в ориентиран към околната среда висококачествен индустриален научно-технологичен университет“. Хуманитарното училище на училището наследява целите и визията на училището за развитие. Неговите образователни цели и визия са: „Култивирайте изключителни творчески таланти с хуманистични грижи, практически способности и международни перспективи“. Следователно образователните цели на този отдел се поставят според целите на училището и колежа, както следва: 1, Култивиране на оперативните способности на ландшафтен дизайн и планиране. 2. Обучение, свързано с практическите способности на ландшафтното инженерство. 3. Култивирайте умения за управление на ландшафта. 4. Установете възможности за симулация на цифрова среда.

    • Taipei, Тайван

    На територията на колежа

    Планирането на научните изследвания и академичното и корпоративното сътрудничество се ръководят от „Изследователския център по технологии на автомобилната и мехатронната индустрия“. Първо се създава пространство и оборудване, изисквани от „Изследователския център по автомобилни технологии“. По време на първия етап се провежда анализ на мощността и замърсяването на нашите скутери и малък бензинов двигател, за да работи в координация с разработването на реактивна система EFI за двигатели на скутери, разработване на резервни горивни системи и система за пречистване на отработените газове, за да помогнете на производителите при проверката на пречистването на двигателя. В същото време центърът също така помага на Медицинския технологичен център да подобри развитието на „Walcabs“ и да подобри работата на двигателя, използван в конкурса за икономия на гориво. След това се създават и инсталират междуполеви програми като „Прецизно инженерство“, „Автомобилни машини“ и „Електричество“, „Проектиране на творчество“, оборудване за разработване на роботизирани машини, микро обработка и автоматично управлявани инструменти. След планиране на изследванията, учителите се насърчават да трансформират постиженията си в нови знания, които учениците да научат. От друга страна, учителите също се насърчават да прилагат патент за своите научни постижения, за да затвърдят концепцията за правата върху интелектуалната собственост и патентите.

    • Taipei, Тайван

    На територията на колежа

    Министерството на финансите има за цел да култивира финансови специалисти във всички аспекти. Обучаваме нашите ученици да придобиват умения вътре и извън класната стая, провеждаме независими изследвания, завършват стажове по избор в частни или публични институции, развиваме лидерски умения чрез избрани дейности, както и да се научим как да управляват бъдещата си кариера. Искаме нашите студенти да бъдат финансови експерти на високо ниво. Учебните програми включват както теория, така и практика. В допълнение към отличния академичен факултет в различни финансови области, ние каним мениджъри от банки, охранителни или застрахователни компании да споделят своя опит с нашите студенти, за да подобрят тяхната конкурентоспособност. За да постигнем нашата мисия, нашият отдел има шест характеристики: Интегриране на теоретично и практическо образование Укрепване на способностите в международните финанси Подчертаване на финансовите закони и съответните разпоредби Създаване на реалистична учебна среда Култивиране на умения за чужд език Получаване на професионални лицензи и сертификати

    • Taipei, Тайван

    На територията на колежа

    Програмата по електротехника в National University Of Tainan е създадена през 2005 г. С бързия индустриален растеж, отглеждането на талантливи в областта на технологиите хора е от решаващо значение за икономическото развитие на Тайван. Богато разнообразие от модерни инженерни възможности са налични в новосъздадения Научен парк Южен Тайван. Той е само на тридесет минути път с кола от главния ни кампус. През 2008 и 2009 г. Институтът по комуникационно инженерство и Институтът по електрооптично инженерство бяха обединени съответно в Катедрата по електротехника и оттогава засилиха нашите образователни предложения. През есента на 2011 г. катедрата интегрира трите института в Института по електротехника и започна да предоставя програма за докторска степен. Нашите цели са: Да запознаем студентите с всички основни области на електротехниката и да им дадем възможност да се ангажират с напреднали изследвания и разработки в свързаните с електричеството индустрии. Да играем важна роля в бързия растеж на тайванската наука и технология и да развием нашите студенти да бъдат квалифицирани инженери за научноизследователска и развойна дейност.

    • Taipei, Тайван

    На територията на колежа

    Училището се позиционира като "висококачествено преподаване и индустриално-университетска връзка, двустранно ориентиран университет", и има за цел да "обучи гръбнака на обществото с професионални качества, иновативно мислене и съпричастност" като образователна цел. Поради тази причина училището популяризира „Младежки проект на слънцето“, за да култивира учениците да имат балансирано развитие на пет възпитания на добродетел (ентусиазирано обслужване), мъдрост (любов и знания), физическо (силно тяло), група (здрава личност), и красота (художествен вкус). Sunshine Youth; прилагане на „Образователната програма за популяризиране на иновативното творчество“, за да се култивират учениците с иновативно мислене; осигуряват множество и кръстосани учебни канали за разширяване на хоризонтите на учениците. Следователно „Sunshine (Sunshine Youth), Innovation (Innovative Ability), π China (Interdisciplinary Learning)“ се превърнаха в характеристиките на училището.