close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат по Техническо чертане. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Техническо чертане!

Учениците, които се интересуват от по-доброто разбиране на конкретен предмет, могат да решат да следват бакалавърска програма след гимназията. Тази бакалавърска награда отнема средно четири години, за да се постигне.… Научете повече

Учениците, които се интересуват от по-доброто разбиране на конкретен предмет, могат да решат да следват бакалавърска програма след гимназията. Тази бакалавърска награда отнема средно четири години, за да се постигне.

Какво е бакалавър по технически чертеж? Технически чертеж е изработването на изследване, което може да се използва от архитекти, инженери и механици. Тези подробни чертежи дават инструкции за изграждането на продукти като микрочипове и сгради. Изискваните курсове ще зависят от точния характер на техническите чертежи, но могат да включват описателна геометрия, архитектурно графично изразяване, архитектурно проектиране и проектиране, геометрия за проектиране, грамотност на AutoCAD, структурно проектиране и електрически системи.

Учените научават ръчно и компютърно ориентирани техники за рисуване, които ги подготвят за работа в технологично напреднало поле. Механичните способности гарантират, че професионалистите могат да представят точно продуктите чрез чертежи. Подобрените комуникационни умения по време на тези курсове могат да помогнат за кариерата и личния живот на ученика.

Цената на един бакалавър в техническо чертане може да зависи от училището, местоположението му и продължителността на програмата. Обучението може дори да се колебае на годишна база. Затова кандидатите трябва да проучат степента, която искат, и училището, в което се надяват да присъстват.

Някой с бакалавърска степен по технически чертеж може да има много възможности за кариера. Дизайнерските умения, които се научават, могат да се превърнат в кариера извън техническото рисуване, но много студенти продължават да стават архитектурни дизайнери, дизайнери, специалисти по гражданско инженерство и електротехници. Учените, които се надяват да станат професори или консултанти, може да се наложи да продължат обучението си чрез магистърска програма.

Бакалавър по технически чертежи може да се предлага в колежи, технически училища и университети по целия свят. Възможно е дори да има възможност за онлайн участие. Ако искате да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Universidade da Coruña
А Коруня, Испания

Степен техническа архитектура е единственият, който преподава в Галисия, която дава право за упражняване на регулирана професия на технически архитект. За този период на обуче ... +

Степен техническа архитектура е единственият, който преподава в Галисия, която дава право за упражняване на регулирана професия на технически архитект. За този период на обучение е четири години. -
Бакалавриат
Редовно
4 години
испански
Кампус

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук