Filter
Бакалавърски програми
Дания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Филмови науки Дания. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Филмови науки в Дания!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Програмите по филмово изкуство се занимават с изучаване на филми, как те се създават: как се пише сценарий, как се подготвят снимачните площадки, как се снима филм; освен това тук се анализират самите филми, какви теми те подвигат и за какво разказват. Филмовото изкуство е отлична област на занимания, ако се интересувате от киното и развлекателната индустрия.

Дания, официално Кралство Дания, е суверенна държава в Северна Европа, разположена югозападно от Швеция, на юг от Норвегия, и на юг граничи с Германия.

Бакалавриат Филмови науки Дания. Запишете се за бакалавриат в Дания. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Филмови науки, Дания

Други възможности в тази научна област:
South Gate Society Arts Center

сценаристика Степента на четири години се фокусира върху развитието на познания за жанрове, практическо приложение, както и издателска работа, докато изграждането на плат ... [+]

сценаристика Степента на четири години се фокусира върху развитието на познания за жанрове, практическо приложение, както и издателска работа, докато изграждането на платформи, мрежи, както и обучение на уменията на всеки художник-предприемач трябва да изгради своя бизнес и търговска марка.

Ще се научите не само занаята на писане, но също така и да се научи да майсторски инструменти и техники за изграждане на кариера като писател.... [-]

Дания Олборг
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски