Filter
Бакалавърски програми
Малта Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Финанси Малта. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Финанси в Малта!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Финансите е област на знания, в която се изучава управлението на парични средства и включва различни аспекти от управление на лични спестявания до счетоводство и инвестиционно банкиране. Студентите, които следват в програми по финанси, могат да се специализират в по-малки области, например пенсионно планиране или бизнес инвестиране, или да избират програми с по-общ профил за обхващане на всички аспекти на финансите.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Бакалавриат Финанси Малта. Запишете се за бакалавриат в Малта. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Финанси, Малта

Други възможности в тази научна област:
St Martin’s Institute of Information Technology

Отделът на счетоводството и финансите в Института St Martin предлага чисто нов на степен изследвани и разработени от Лондонското училище по икономика и политически науки ... [+]

Бакалавър банкиране и финанси

&nbsp

Отделът на счетоводството и финансите в Института St Martin предлага чисто нов на степен изследвани и разработени от Лондонското училище по икономика и политически науки (LSE). Тези градуса ви даде разбиране, счетоводство и финанси банково дело и финанси, която ще бъде полезна във вашата кариера. Това означава, че ние не просто учат счетоводство или техники банкови и се съсредоточи върху компютърни умения, с цел незабавното прилагане, но и да даде възможност на нашите ученици да се оцени тяхната полезност в различни контексти. Съветваме ви да приеме критична и гъвкави гледна точка и да погледнем към обекта от различни гледни точки, включително и на международното измерение. ... [-]

Малта Hamrun
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски