Filter
Бакалавърски програми
Саудитска Арабия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Финанси Саудитска Арабия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Финанси в Саудитска Арабия!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Дипломната на финансите има за цел да запознае студентите с финансовите системи. Темите, обхванати от степента включва международната търговия и финанси, финансови пазари, въпроси свързани с оценки или финансово моделиране. Предприети курсове могат да включват финанси, математика, икономика и статистика.

Саудитска Арабия, официално известен като Кралство Саудитска Арабия, е най-голямата арабска държава в Западна Азия по суша, а на вторият по големина в арабския свят. Саудитска Арабия се сервира от авиокомпанията национален Saudi Arabian Airlines, често наричан от арабски името му Saudia.

Бакалавриат Финанси Саудитска Арабия. Запишете се за бакалавриат в Саудитска Арабия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Финанси, Саудитска Арабия

Степени
Място
Саудитска Арабия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Dar Al-Hekma University

Министерството на банковото дело и финансите на Университета Дар Ал-Хекма предлага цялостна и обширна академична програма за подготовка на квалифициран и висококвалифицир ... [+]

Министерството на банковото дело и финансите на Университета Дар Ал-Хекма предлага цялостна и обширна академична програма за подготовка на квалифициран и висококвалифициран персонал, способен да се адаптира към изискванията на динамичния и иновативен свят на финансите. Това е първата програма в региона, която също осигурява път към ислямските финанси в отговор на спешната и неотложна нужда на пазара на труда за тази специализация.... [-]

Саудитска Арабия Jeddah
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски