Filter
Бакалавърски програми
Южноафриканска Република Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Финансов мениджмънт Южноафриканска Република. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Финансов мениджмънт в Южноафриканска Република!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Програмите по финансов мениджмънт са предназначени за осигуряване на образование в област на парично управление, развиване на бизнес и достигане на конкретни цели. В такива програми могат да се изучават международни финанси, диверсификация, рисков мениджмънт, бюджет, планиране.

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Бакалавриат Финансов мениджмънт Южноафриканска Република. Запишете се за бакалавриат в Южноафриканска Република. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Финансов мениджмънт, Южноафриканска Република

Степени
Място
Южноафриканска Република
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
University of Johannesburg

Целта на тази програма е да предостави на студентите необходимите знания за извършване на висококвалифицирана професионална работа по дисциплините управленско счетоводств ... [+]

Целта на тази програма е да предостави на студентите необходимите знания за извършване на висококвалифицирана професионална работа по дисциплините управленско счетоводство и финанси. Програмата се състои от широко базирана учебна програма за подготовка на аспиранта за широк спектър от специалности, свързани с финанси. Програмата акцентира върху приложението, анализа и оценката във всяка тематична област, както и прилагането на почтеност и етика в професионална среда. Овладяването на учебната програма ще предостави на студентите умения да синтезират сложни принципи за управление, финансови резултати, ефективност и риск, за да стимулират и да добавят стойност за лицата, които ги използват. Успешният студент ще спечели цялостна финансова и бизнес перспектива, което ще им осигури конкурентно предимство за заетост. В допълнение, студентът ще бъде подготвен за по-нататъшни проучвания в областта чрез развиване на изследователски и отчетни умения чрез завършване на контролиран изследователски проект в областта на финансовото управление.... [-]

Южноафриканска Република Йоханесбург
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски